MGMT gratulerer seg sjæl på neste album!

Andre albumet til MGMT skal få tittelen Congratulations. Det startet som en spøk, men med den store suksessen til debuten Oracular Spectacular, passer det jo egentlig ganske godt. Brooklyn-bandet har forflyttet seg til California for å jobbe med albumet, som det foreløpig er helt uklart når blir ferdig, men de innrømmer at Californias 2 hovedelementer, […]

Skrevet av:
Publisert 9:49 27 april, 2009

Andre albumet til MGMT skal få tittelen Congratulations. Det startet som en spøk, men med den store suksessen til debuten Oracular Spectacular, passer det jo egentlig ganske godt.

Brooklyn-bandet har forflyttet seg til California for å jobbe med albumet, som det foreløpig er helt uklart når blir ferdig, men de innrømmer at Californias 2 hovedelementer, forut for medisinsk marihuana og Arnold Schwarzenegger, nemmelig surf og punk, er tilstedeværende i den nye musikken.

I et intervju med The Irish Times røper vokalist Andrew VanWyngarden at dette skal bli bandets klassiske «touring/girls/partying»album. “That’s all we’ve been doing for the last 15 months – touring/girls/partying – so it’s going to come out in the music, but in a good way.”

Lydverket gleder seg!

Tags: , ,

Del "MGMT gratulerer seg sjæl på neste album!"
 

1 kommentar på “MGMT gratulerer seg sjæl på neste album!”

  1. [...] hele albumet på   www.whoismgmt.com, helt gratis! Albumet som heter Congratulations, oppkalt etter en intern spøk du kan lese mer om her, slippes 13.April Sist MGMT slapp et album endte de med å toppe VG-lista med låta kids. I [...]

Legg igjen en kommentar