Mew synes du er kjedelig!

  Danskene i Mew har oppholdt seg lenge i New York mens de har arbeidet med sitt kommende femte album. Der har de også sett seg lei på vår felles skandinaviske über-forsiktige fremgangsmåte. Mew ønsker seg mer galskap! Du møter Mew på Lydverket i neste uke, og får hele historien om den lange arbeidsprossesen frem mot det nye […]

Skrevet av:
Publisert 16:16 8 mai, 2009

 

Danskene i Mew har oppholdt seg lenge i New York mens de har arbeidet med sitt kommende femte album. Der har de også sett seg lei på vår felles skandinaviske über-forsiktige fremgangsmåte. Mew ønsker seg mer galskap!

Du møter Mew på Lydverket i neste uke, og får hele historien om den lange arbeidsprossesen frem mot det nye albumet, som i følge ryktene endelig skal komme i august.

Tags: , , ,

Del "Mew synes du er kjedelig!"
 

6 kommentarer på “Mew synes du er kjedelig!”

 1. Nico sier:

  Jeg trodde at Mew skulle slippe sitt tredje album?

 2. pe sier:

  nope, er femte albumet. de to første ble aldri utgitt i andre land enn danmark, så derfor lite kjente

 3. Mew is the best sier:

  Mew er uden tvivl, det bedste og mest specielle band i hele verden xD
  Mange mennesker sætter ikke pris, på den specielle musik som man hører rundt omkring, og det er en skam, fordi i sidste ende er de mere talentfulde, end dem som kun bruger fem minutter på, at skrive en sang, og knalder en meldodi ned til den, og smider den på gaden. Musik skal følels, det skal tale det skal bryde en form for mainstream, det skal have sin egen stil, og det gør Mews musik helt klart.

  - loyal mew-fan fra DK o»<=

 4. Pål Stian sier:

  Mew er et fantastisk band, og jeg gleder meg enormt til neste album!

 5. Verdens beste band, uten tvil! Mer riktig musikk finnes ikke!!

 6. WTF sier:

  Hei Håvar! Du må jammen ha brukt mye tid på å høre musikk, som kan konstantere at det ikke finnes mer riktig musikk! Imponerende!

  Jeg liker mew, men blir faktisk enda mer underholdt av de nyanserte innleggene om Mew her…

Legg igjen en kommentar