Metallica, Silver og brann på Lydverket

Lydverket har slått av en prat med Metallica, får besøk av det norske punkbandet Silver i studio og møtt noen av banda som ble rammet av brannene i Bergen. Hør alt dette i tillegg til anmeldelser og den beste nye musikken på P3 fra kl 18:03. Lydverket har møtt verdens største metalband; Metallica. Hør trommis […]

Skrevet av:
Publisert 16:07 15 september, 2008

Silver in concert. Foto: Lillian Bakke/myspace.com/thesilverband

Lydverket har slått av en prat med Metallica, får besøk av det norske punkbandet Silver i studio og møtt noen av banda som ble rammet av brannene i Bergen. Hør alt dette i tillegg til anmeldelser og den beste nye musikken på P3 fra kl 18:03.

Lydverket har møtt verdens største metalband; Metallica. Hør trommis Lars Ulrich uttale seg om blant annet det nye albumet, Death Magnetic, i kveld.

Det norske bandet Silver er redo med sin tredje langspiller Wolf Chasing Wolf. Hvilke ulver? Vi spør når Silver avlegger visitt i Lydverket-studioet.

Forrige helg brant Bergens største øvingslokale ned til grunnen, og over 50 band mistet alt utstyret sitt på få timer. Nå går byens musikkscene sammen om å arrangere stor støttekonsert for å hjelpe musikerne som står tomhendt tilbake. Lydverkets reporter Totto Mjelde har møtt folkene bak støttekonserten og band som mistet alt i brannen. Utrolig nok råder optimismen.

Lydverkets anmelder Marius Asp vurderer de nye platene til Maria Mena og Metallica.

Tags: , , ,

Del "Metallica, Silver og brann på Lydverket"

Legg igjen en kommentar