Melodi Grand Prix remikset live

Om du er blant de som begynner å bli lei Alexander Rybak-hysteriet, og har lyst på et alternativ til dagens Melodi Grand Prix (uten å gå glipp av vinneren), kan arrangementet Modulert Grand Prix på Blå i Oslo være svaret. Her vil nemlig norske artister remikse lyden fra showet mens det går, ofte med veldig […]

Skrevet av:
Publisert 10:35 16 mai, 2009
Alexander Rybak. Foto: Hege Bakken Riise/NRK

Alexander Rybak. Foto: Hege Bakken Riise/NRK

Om du er blant de som begynner å bli lei Alexander Rybak-hysteriet, og har lyst på et alternativ til dagens Melodi Grand Prix (uten å gå glipp av vinneren), kan arrangementet Modulert Grand Prix på Blå i Oslo være svaret. Her vil nemlig norske artister remikse lyden fra showet mens det går, ofte med veldig interessante resultat.

Det er fjerde året på rad at Modulert Grand Prix arrangeres, men første gang på Blå og med større artister enn noensinne. På scenen, vil du blant annet se Palace of Pleasure, Håkon Kornstad og Truls Heggero (Lukestar, Truls and the Trees). På hjemmesiden til Blå, beskriver de konseptet slik:

Melodi Grand prix finalen vises direkte på storskjerm og/eller tver. Vi gir 12 lydkunstnere med forskjellig bakgrunn og referanser lyden fra grand prix i en jack. De behandler lyden og sender den tilbake til oss på direkten. Sendingen i mellom låtene lager vi sjæl. Hver artist/kunster får, etter loddtrekning en time før showet starter, utdelt 2 låter som så skal “mikses” live and directly, igjennom valgfritt medbrakt utstyr.

Her kan du se et klipp fra fjorårets show:

[youtube ijLSIjEFEbg]

Tags: , , , , , ,

Del "Melodi Grand Prix remikset live"

Legg igjen en kommentar