Mark Lanegan og Isobel Campbell sammen igjen

Mark Lanegan er en aktiv herre, og det er jaggu like greit. Den stemmeprakten der bør strengt tatt være i bruk hele tiden. Akkurat nå om dagen er det Gutter Twins som gjelder, og herregud! så fint det blir når de spiller i Oslo i april. Han fungerer hjerteskjærende bra i tospann med Greg Dulli, […]

Skrevet av:
Publisert 17:34 3 mars, 2008

Isobel Campbell + Mark Lanegan. Foto: Promo

Mark Lanegan er en aktiv herre, og det er jaggu like greit. Den stemmeprakten der bør strengt tatt være i bruk hele tiden. Akkurat nå om dagen er det Gutter Twins som gjelder, og herregud! så fint det blir når de spiller i Oslo i april. Han fungerer hjerteskjærende bra i tospann med Greg Dulli, og han funker skremmende bra sammen med Isobel Campbell, tidligere medlem av Belle and Sebastian.

For to år siden overbeviste Lanegan og Campbell stort med albumet Ballad Of The Broken Seas, som ble nominert til prestisjefylte Mercury Prize. Så bra fungerte samarbeidet at de har begått en ny langspiller sammen. Albumet, som har fått tittelen Sunday At Devil Dirt, er innspilt i Glasgow og Catskill-fjellene i USA, blir sluppet 5. mai.

Mens man venter passer det kanskje med et tilbakeblikk på videoen til «Ramblin’ Man» fra Ballad Of The Broken Seas?

Tags: , , , ,

Del "Mark Lanegan og Isobel Campbell sammen igjen"
 

6 kommentarer på “Mark Lanegan og Isobel Campbell sammen igjen”

 1. Kåre sier:

  nja.. gutter twins er faktisk litt… kjedelig.

  Men kan noen fortelle meg – i disse tider da selv turboneger kjører retro-konserter – hvorfor tar ikke Soundgarden til fornuft og samler seg igjen?

 2. August sier:

  Apropos kjedelige band, mener du?

 3. Kåre sier:

  Nei, det mener jeg ikke. Badmotorfinger er det absolutt mest interessante albumet som ble gitt ut på 90-tallet.

 4. Marius sier:

  Oi – «det absolutt mest interessante på 90-tallet»? Store ord, Kåre.

  Selv om Badmotorfinger (og Superunknown) var intenst viktige i den tida, bør man vel også måle klassikerstatus etter hvor ofte man setter dem på 15 år etter. For egen del kan jeg avsløre at de ligger og støver ned på samme kott som Smashing Pumpkins. Men hei. En revival er sikkert like rundt hjørnet.

 5. halla sier:

  Vet du hvor forferdelig Chris Cornell er om dagen? Den nye solo skiva hans er produsert alene av Timbaland. Tror ikke noen fra Soundgarden dagene har lyst å røre den mannen med en 10 meter lang pinne. Bra noen av de gamle grunge kara har litt integritet, nå som Alice in Chains skal reformeres å visstnok, med ny vokkis. Det blir jo sikkert feiende flott, trenger ikke Layne Staley, eller?

 6. Terstad sier:

  Alice in Chains har faktisk turnert med ny vokalist og de var innom Rockefeller også for et par år siden. Som erstattter for Layne hadde de med seg en relativt ukjent kar som heter William Duvall fra et band som heter Comes With The Fall(kan være verdt å sjekke ut..bandet varierer fra veldig bra til veldig dårlig). Alice In Chains var det eneste bandet av de store seattlebandene jeg ikke fikk sett tidlig på nittitallet så jeg tok turen til Rockefeller…nærmest et pliktløp. Men jeg ble veldig positivt overrasket over hvor bra gutta leverte.
  Og Marius..børst støvet av Soundgardenplatene dine! I motsetning til mange andre utgivelser fra den epoken, står de nevnte albumene seg fortsatt overraskende bra. Bunnsolid rock!

Legg igjen en kommentar