Marit Larsen er koserock

Når Marit Larsen gjør seg stor i Europa, må det selvsagt nye videoer til: Softfokus, løpende par i kornåker, kyssende par i robåt… Vent nå litt. Hva er det Marit reklamerer for i Tyskland? Marit Larsens «If A Song Could Get Me You» ligger ikke bare an til å bli en av årets mest spilte […]

Skrevet av:
Publisert 13:07 13 oktober, 2009

Marit Larsen (foto: promo)

Når Marit Larsen gjør seg stor i Europa, må det selvsagt nye videoer til: Softfokus, løpende par i kornåker, kyssende par i robåt… Vent nå litt. Hva er det Marit reklamerer for i Tyskland?

Marit Larsens «If A Song Could Get Me You» ligger ikke bare an til å bli en av årets mest spilte låter på radio i Tyskland i år. Den leder også an satsinga i andre europeiske land, og har gitt nytt navn til albummet hun har lansert i Europa. Dessuten har tyske TV-seere i høst kunnet se reklamen for samleplata «Kose-Rock», det vil si «Kuschel-Rock» på tyske TV-stasjoner – og Marit Larsens store hit er den eneste lydsporet til TV-reklamen for samleren for alle kosete tyske par.

Sjekk ut reklamefilmen som går Timotei-reklamer en høy gang, meine Damen und Herren, wir geben Sie… Kuschel-Rock!:

Marit blir, kanskje naturlig nok, i Tyskland sammenligna med ei anna norsk jente som også har hatt suksess der, nemlig Maria Mena – og kalles for eksempel også «Ohrwurmpop» – noe vi kan forstå som «øresmygerpop».

Tags: , , , ,

Del "Marit Larsen er koserock"
 

4 kommentarer på “Marit Larsen er koserock”

 1. daffy sier:

  uff da…..var mer ekkelt en kosete

 2. klaas sier:

  Ohrwurm…
  Med mindre du har konstruert et nytt ord av

  http://de.wikipedia.org/wiki/Uhr

  ..og

  http://de.wikipedia.org/wiki/Hardy_Worm

 3. Siri Narverud Moen sier:

  hehe, bytta om O og U, ja

 4. Kimmy Dee sier:

  Kuserock?

Legg igjen en kommentar