Marit i rødt, hvitt og blått

Talentfestivalen Eurosonic er Europas viktigste utstillingsvindu for artister. Til neste år er Marit Larsen plukket ut til å representere Norge. Fredag 16. Januar 2009 står Marit Larsen og hennes band på scenen under Eurosonic-festivalen i Groningen i Nederland. Her får den vevre norske hitsmeden vise seg fram for bransjepublikum fra hele kontinentet. Det er P3 […]

Skrevet av:
Publisert 7:00 18 oktober, 2008

Marit Larsen. Foto: screenshot/maritlarsen.com

Talentfestivalen Eurosonic er Europas viktigste utstillingsvindu for artister. Til neste år er Marit Larsen plukket ut til å representere Norge.

Fredag 16. Januar 2009 står Marit Larsen og hennes band på scenen under Eurosonic-festivalen i Groningen i Nederland. Her får den vevre norske hitsmeden vise seg fram for bransjepublikum fra hele kontinentet.

Det er P3 som har valgt ut Marit som offisiell norsk representant på Eurosonic.

- Vi sender Marit Larsen til Eurosonic fordi hun er en artist med et åpenbart internasjonalt potensial. Hun har hits, hun har utstråling og hun er en veldig sterk liveartist. Denne kombinasjonen gjør at hun har blitt en sjeldent god ambassadør for smart popmusikk. Hun vil ganske sikkert vekke begeistring utenfor landets grenser også, sier P3s musikksjef Håkon Moslet.

- Jeg er veldig glad for å få spille på Eurosonic. Særlig håper jeg å kunne skape interesse blant utenlandske bookingagenter og festivaler, siden jeg drømmer om å få spille konserter også utenfor Norge, sier Marit Larsen.Les mer om Eurosonic her.

Tags: , , , , , ,

Del "Marit i rødt, hvitt og blått"
 

4 kommentarer på “Marit i rødt, hvitt og blått”

  1. helge helgsen sier:

    Bra – tipper hun kan vekke interesse der ute!

  2. Mashlash sier:

    Marit er både flink og hyggelig. Dette fortjener hun. Lykke til!

  3. bj sier:

    ANYONE EVER HEARD OF TRANSLATING FOR THE NON-NORSK PEOPLE OUT THERE???

Legg igjen en kommentar