Manisk kveld i Bodø

Manic Street Preachers gjør i kveld sin eneste konsert i Norge i år på Parkenfestivalen i Bodø. Grunn nok til et dykk i arkivet vårt. Lydverket møtte bassist og låtskriver Nicky Wire i Cardiff i 2004 for å diskutere musikk og politikk og sånn. De store spørsmål altså. En gylden anledning til velrettede spark i […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 22 august, 2009


Manic Street Preachers gjør i kveld sin eneste konsert i Norge i år på Parkenfestivalen i Bodø. Grunn nok til et dykk i arkivet vårt.

Lydverket møtte bassist og låtskriver Nicky Wire i Cardiff i 2004 for å diskutere musikk og politikk og sånn. De store spørsmål altså. En gylden anledning til velrettede spark i retning Green Day og Travis.

Glem ikke at bandet lager nydelige låter også:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Manisk kveld i Bodø"
 

8 kommentarer på “Manisk kveld i Bodø”

 1. iD. sier:

  og så i bodø..sukk.

 2. nils sier:

  Bedre å ha det i Bodø der man får ordentlig engasjert publikum istedenfor i oslo der publikum er fullt av «drop-in blondiner» som bryr seg mer om å skrive meldinger på den nye pradatelefonen sin istedenfor å følge med på musikken og lage god stemning!

  Go Parkenfestivalen !

 3. tommy sier:

  avisa nordland likte tydeligvis konserten
  http://www.an.no/parken09/article4533952.ece

 4. Skvikk sier:

  nils: Vært på festival i Oslo? Både Øya og NW er så til de grader gjennomsyret av musikkinteresserte mennesker – det er ingen festival i Norge og jeg vil våge og si i hele nordeuropa som har publikum så genuint opptatt av musikk som Oslo. Bodø? Haha, knegg!

 5. barney sier:

  la nå andre byer enn kun oslo og bergen få noen store artister også! parkenfestivalen er full av musikkinteresserte mennesker som skaper voldsom godt stemning, uansett vær. Festivalen har også vokst enormt mye på 4 år nå. Nå er den kanskje nordnorges viktigste pop/rock-festival.

 6. iD. sier:

  @ nils: ok. det var ikke ment som kritikk til at det var i bodø de skulle spille. men mer et hjertesukk for at det er langt å reise til bodø for undertegnede. var bare det.

  men når du er inne på det… er alle blondiner i oslo-publikumet nødvendigvis «drop-in blondiner» som ikke er der for konsertopplevelsen? om det er det du har observert på konsert i oslo, så tror jeg kanskje at du har sett mer på blondinene enn å fulgt med på konserten selv.. jeg har iallefall vært vitne til mye bra publikum i oslo. blondiner inkludert.

 7. iD. sier:

  og bare for å føye til en sak, det kan da vell være musikkinteresserte mennesker over hele landet? bygd eller by. spiller da ingen rolle hvor man kommer fra!?

 8. ArneAnd sier:

  «istedenfor i oslo der publikum er fullt av drop-in blondiner som bryr seg mer om å skrive meldinger på den nye pradatelefonen sin» Ha ha, spot on. Det er faktisk en ENORMT stor andel av Øya-publikummet som egentlig ikke bryr seg spesielt mye om de banda som er der. For oss som bryr oss så er det egentlig kun en fordel fordi man alltid får bra plasser foran scenen så sent som 10 minutter før konsertstart. Men jeg griper meg stadig vekk i å irritere meg over folk som er mer opptatt av å stå å jabbe høylytt i et rolig parti med et godt band.

Legg igjen en kommentar