Spill video

Mange drømmer på en gang

Du har sannsynligvis sett eller hørt gutta i Young Dreams før. Som så mange andre bergensmusikere klarer de nemlig ikke å holde seg til bare ett band.

Skrevet av:
Publisert 15:15 6 april, 2011

Young Dreams er et bergensbasert bandkollektiv, som ved siden av Matias Tellez består av medlemmer fra blant annet The Alexandria Quartet, Casiokids og The Megaphonic Thrift. Og for de unge drømmerne er det helt naturlig å spre sine kreative gener:

- Man kan jo ikke spille i bare et band hele tiden, da blir det jo kjedelig. Da spiller man jo bare de samme låtene om og om igjen, sier Njål Paulsberg, som ved siden av Young Dreams også spiller i Put Your Hands Up For Neo-Tokyo og Advanced Language.

Bandet imponerte mange under årets By:Larm, og den nye videoen deres, regissert av Kristoffer Borgli, ble sett av over 75 000 i løpet av den første uka:

De drar til London for å spille på Camden Crawl 1. mai – og er allerede booket til årets Hovefestival.

Young Dreams-innslaget ser du i toppen av saken – eller i Lydverkets TV-sending torsdag kl. 21.30 på NRK2.

Tags: , , , ,

Del "Mange drømmer på en gang"
 

11 kommentarer på “Mange drømmer på en gang”

 1. Johnson sier:

  Ja, The Megaphonic Thrift! Norges mest undervurderte band….

 2. Mari Sand sier:

  Ditto, bare med PYHUFNT. Stratos-konserten på årets bylarm var fantastisk!

 3. Tronda sier:

  Helt enig med Johnson! The Megaphonic Thrift!

 4. [...] byr for øvrig på reportasje fra Sondre Lerches nabolag i Williamsburg, New York, Lydverket har vært i Bergen og besøkt indiekollektivet Young Dreams, på oppfordring fra Lerche, og så får du som alltid musikknyheter fra uken som har [...]

 5. Heidi sier:

  Ha ha! Hva om vi faktisk hadde blitt bedre kjent med dette bandet, som vi ble lovet fra studio, i stedet for å fokusere så mye på en dud som tegner musikerkart over Bergen? Ble liksom litt vel overfokus på det med at alle spiller i band med hverandre. Drit kjedelig!

 6. knuti sier:

  ja helt enig! jeg håpte på å bli bedre kjent med disse gutta!

 7. Aaron sier:

  Helt enig med Heidi og Knuti. Leit at et så godt TV-program som Lydverket har satt fokus på hvor mange band hvert medlem av Young Dreams spiller med, og ikke i den fantastiske musikken de skaper. Også det var patetisk den ”tatoomanen” som snakket om utroskap av medlemmene til sine respektive grupper mens han tegner teite karikaturer. Skuffende. Jeg ser fram i en ikke så lang tid vil Lydverket sende en bedre reportasje om dette store bandet

 8. Axel sier:

  Enig med Aron. Sykt dårlig vinklet sak. Hvorfor skal tato mannen snakke? Har overhode ingen kunskap om saken. Hadde saken handlet on rock og metall på Garage/ musikk i Bergen på 90 tallet, er han sikkert rette mannen, men i denne saken har han overhode ingen tyngde.
  Merkelig. Hvorfor ikke spørre noen som er involvert? Slappt av Siri Knutsen.
  Mvh Axel .

 9. [...] Watch it here: http://www.nrk.no/lydverket/mange-drommer-pa-en-gang/ [...]

 10. JF sier:

  Haha! Ja, hva blir så det neste bandet?
  Matias Tellez feat. The New Kakkmaddawine Dreams?

 11. [...] de av oss som så det kleine innslaget til NRK Lydverket om Young Dreams, så ble man sittende igjen mindre klok enn før innslaget startet. Det som kunne blitt en [...]

Legg igjen en kommentar