Mandagsvideoer: Torgny og Tommy

To norske veteraner har kastet på med alkohol, råning, undertøy og en legendarisk gjesteopptreden i sine nye, flotte videoer. Du kan selvsagt se dem her! Tidligere Amulet-vokalist Torgny Amdam jobber for tiden med sitt nye soloprosjekt, enkelt og greit kalt Torgny. Den ny låta «The Only Game» er blitt et fint stykke popmusikk, og med en nydelig, […]

Skrevet av:
Publisert 12:51 9 november, 2009

To norske veteraner har kastet på med alkohol, råning, undertøy og en legendarisk gjesteopptreden i sine nye, flotte videoer. Du kan selvsagt se dem her!

Tidligere Amulet-vokalist Torgny Amdam jobber for tiden med sitt nye soloprosjekt, enkelt og greit kalt Torgny. Den ny låta «The Only Game» er blitt et fint stykke popmusikk, og med en nydelig, rånebasert video regissert av Emil Trier. Se den over!

I tillegg har Tommy Tee slått seg løs, og kasta på med damer og champagne i videoen til sin «About That Girl», som i tillegg til å vise frem en god del spennende undertøy også har klart å få et minst like opphissende halvt minutt med legendariske C.L Smooth. I tillegg er det verdt å merke seg at videoen faktisk er regissert av Tshawe fra MadCon. Stas!

Se den her:


 

Bonus 1: En god gammel Amulet-video:

Bonus 2: En enda eldre, minst like god Tommy Tee-video:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Mandagsvideoer: Torgny og Tommy"
 

1 kommentar på “Mandagsvideoer: Torgny og Tommy”

  1. [...] Forrige Torgny/Trier-video “The Only Game” portretterte rånerkulturen, og ble også vist på en rekke filmfestivaler. [...]

Legg igjen en kommentar