Madcon nr. 7 i UK

I går inntok Madcon hitlistene i Storbritannia med en utrolig imponerende 7. plass for singelen «Beggin». De gruser for eksempel både Bloc Party og Keane, som også er ute med nye singler. Musikkjournalisten James Masterton, som har analysert nykommere og bevegelser på de britiske hitlistene hver uke siden 1992, har blant annet følgende å si […]

Skrevet av:
Publisert 7:00 18 august, 2008

Madcon

I går inntok Madcon hitlistene i Storbritannia med en utrolig imponerende 7. plass for singelen «Beggin». De gruser for eksempel både Bloc Party og Keane, som også er ute med nye singler.

Musikkjournalisten James Masterton, som har analysert nykommere og bevegelser på de britiske hitlistene hver uke siden 1992, har blant annet følgende å si om Madcons versjon av «Beggin»: «the single is that all too rare beast – a hip hop reworking of a classic which treats the source material with genuine respect. Hence the rap breaks dovetail seamlessly with the 60s beats and raw, soulful chorus to make a single which stands head and shoulders above just about any comparable single you have heard all year.»

Pene ord, imponerende plassering. Grattis, Madcon!

Madcon – «Beggin»:

Ville Beggin’ blitt en like stor hit i disse versjonene?

- Bare Egil covrer Madcon

- Ravi gjør «Beggin’» på nynorsk 

- Tshawes nye versjon av Beggin’. 

Tags: , , , , , ,

Del "Madcon nr. 7 i UK"
 

5 kommentarer på “Madcon nr. 7 i UK”

 1. August sier:

  Har det noen gang tidligere vært to norske artister samtidig på topp 15 i UK? (Ida Maria er på 13. plass, så vidt jeg kunne se.)

 2. Kristin sier:

  Ida Maria er på 20. plass denne uka, og det er jaggu ikke verst det heller. Det er nok ikke hver uke at det er to norske artister inne på Topp 20 i UK, for å si det mildt.

 3. pellias sier:

  VELDIG FETT. GRATTIS!!

 4. Steinar sier:

  Ida Maria på 13. Ikke 20. Dette lover bra for madcon!

 5. Kristin sier:

  My bad, så på en liste som ikke stemmer helt:
  http://www.hit40uk.com/chart/

Legg igjen en kommentar