Madcon + Lydverket = Gullruten?

Lydverket var der da Madcon ble forvekslet med Akon. Nå kan du stemme fram det gyldne tv-øyeblikket til en Gullrute.

Skrevet av:
Publisert 19:33 24 april, 2009

Lydverket var flue på veggen da overlykkelige Madcon fikk bekreftelsen på at de virkelig hadde klart å bli store internasjonale superstjerner. Og vi var der når det viste seg at de likevel ikke var så store…

Bli med og stem fram det gylne tv-øyeblikket til en Gullrute her.

Madcon vant før jul en World Music Award for suksessen sin med låten «Beggin’». Sammen med verdens aller største stjerner opptrådte og feiret de under prisutdelingen som foregikk i Monaco. Lydverket var med på hele turen og kameraet til vår eminente fotograf Øyvind Øvergård surret og gikk. Det gjorde det også da de sjarmerende Madcongutta fikk en telefon på hotellrommet som sendte dem til skyene. For damen i røret spurte så pent om de  ikke kunne være med å gå en fredsmarsj i Atlanta - sammen med Dalai Lama, Desmond Tutu, Jimmy Carter, Al Gore, Michelle Obama «and The Clintons». Men noe av det hun sa gjorde gutta også urolige så de ringte henne opp igjen. Og da fikk de bekreftet mistankene sine om at damen trodde hun snakket med den amerikanske superstjernen Akon, ikke Madcon.

Sekvensen spiller på et stort følelsesregister både for «de medvirkende» og for seeren; fra stolthet og glede, via vantro og forvirring, til pinlige sekunder og skuffelse.

Sekvensen er nå plukket ut til å konkurrere mot 15 andre bidrag i kampen om den nye Gullruteprisen «Årets  tv-øyeblikk». De største tv-kanalene i Norge har valgt ut fire favorittøyeblikk hver, og det er publikum som skal stemme. Avstemningen foregår på TV2 sine hjemmesider og selvfølgelig håper vi at masse folk kommer seg inn på de sidene og stemmer på Lydverket sitt bidrag. Kom igjen!

Her kan du forøvrig se hele dokumentaren som det gylne TV-øyeblikket er hentet fra.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Madcon + Lydverket = Gullruten?"
 

1 kommentar på “Madcon + Lydverket = Gullruten?”

  1. [...] og Serge http://www.youtube.com/watch?v=F9ztun0XHKw Lydverket fikk ikke Gullruten i år, folket har talt: -Vi vil aller helst se fulle menn på TV. Vi møter folkets behov med et [...]

Legg igjen en kommentar