Månedlig kur

De noe aldrende 80-tallsheltene i The Cure har annonsert at de vil gi ut en ny singel hver måned fram til deres 13. studioalbum slippes i september. Det av noen forgudede og av andre forhatte bandet slapp den første singelen fra deres enda ikke navngitte album i går, og skal slippe nye a- og b-sider […]

Skrevet av:
Publisert 14:23 14 mai, 2008

13520_the-cure-3.jpg

De noe aldrende 80-tallsheltene i The Cure har annonsert at de vil gi ut en ny singel hver måned fram til deres 13. studioalbum slippes i september.

Det av noen forgudede og av andre forhatte bandet slapp den første singelen fra deres enda ikke navngitte album i går, og skal slippe nye a- og b-sider den 13. hver måned fram til albumet slippes 13. september. Den første singelen er titulert «The Only One» (og låter forøvrig skremmende likt alt annet de har gitt ut siden 1990) , og den neste, «Freakshow», kommer altså om nøyaktig en måned. Singlene slippes med eksklusive b-sider som ikke kommer med på albumet.

Her kan du ta en titt på singelen:

[youtube og_VoeTFzyY]

Noen eldre live-slägere fra den tiden de var ikke var fullt så forslitte:

The Cure – «Killing An Arab»

[youtube SQ4m5u016Mo&feature=related]

The Cure – A Forest

[youtube biFxSwvqwN8&feature=related]

Tags: , , , , , ,

Del "Månedlig kur"
 

3 kommentarer på “Månedlig kur”

 1. åslaugsen sier:

  Takk, men nei takk!

 2. magne g. sier:

  nå skjedde det noe artig. jeg skulle en snartur innom http://www.allmusic.com for å sjekke diskografien til the cure – fordi jeg skulle til å si at det eneste som gjelder er materialet fra og med disintegration og bakover; og gjett hvilket album som var «album of the day»? joda. the cure – disintegration.

  artig. (sikkert relatert til lanseringa. men læll! :)

  velvel. sjekka lista, og joda, alt etter disintegration er crapola. skal vi være strenge, så trenger man ikke mer enn de fem første albumene (-> pornography). men som die hard fan så jeg tåler vel litt mer ;)

 3. [...] det 13. studioalbumet i rekken. Albumet er foreløpig uten tittel, men de har allerede sluppet tre av låtene som singler. Den nyeste heter “Sleep When I’m Dead”, og du finner en smakebit [...]

Legg igjen en kommentar