Lydverket-spilling = iTunes-suksess

Navigators spilte en tordnende vakker versjon av «Wall Of Stone» på Lydverket denne uken. Slikt blir det salg av. Siden det snart er helg, må det være lov å blåse litt i sitt eget horn. Vi hadde nemlig æren av å ha TV-premiere på Navigators-singlen «Wall Of Stone» på onsdag. Vi var åpenbart ikke de […]

Skrevet av:
Publisert 10:47 4 desember, 2009
Trond Andreassen og Navigators svinger seg i iTunes Store.

Trond Andreassen og Navigators svinger seg i iTunes Store.

Navigators spilte en tordnende vakker versjon av «Wall Of Stone» på Lydverket denne uken. Slikt blir det salg av.

Siden det snart er helg, må det være lov å blåse litt i sitt eget horn. Vi hadde nemlig æren av å ha TV-premiere på Navigators-singlen «Wall Of Stone» på onsdag. Vi var åpenbart ikke de eneste som likte låten, for i løpet av torsdag gikk låten helt opp til 2. plass på iTunes Store, hvor den fremdeles vaker i kjølvannet av Lady Gaga.

Grattis til Trond Andreassen og Navigators fra Lydverket. Keep on keepin’ on! Her ser du hvorfor folket strømmer til iTunes for å skaffe seg «Wall Of Stone», og hvorfor du gjerne må bidra til å skyve Trond & co til 1. plass.

Tags: , , ,

Del "Lydverket-spilling = iTunes-suksess"
 

7 kommentarer på “Lydverket-spilling = iTunes-suksess”

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Stephan Reis. Stephan Reis said: #Musikktips 2 plass på iTunes: Navigators spilte en tordnende vakker versjon av “Wall Of Stone” på Lydverket denne uken http://bit.ly/4ZTw1e [...]

 2. bølla sier:

  Kan dere legge ut noen av de andre låtene de spillte også? :)

 3. Lars sier:

  Satan, så fett!

 4. bla sier:

  Den topper lista nå, faktisk :)

 5. Hei bølla,

  De andre låtene Navigators spilte på Lydverket ble en eksklusiv opplevelse kun for de som var der foreløpig, etter ønske fra bandet selv. Men når utgivelsen av den nye plata nærmer seg, skal vi se hva vi kan få til.

 6. Stan sier:

  Shame about engelskuttalen.

 7. Carsten sier:

  Det har alltid vært Trond Andreassens akilleshæl. Den endelige engelskuttalen! Gå til en språk-coach eller noe for guds skyld. Stemmen han er jo fantastisk, men uttalen ødelegger virkelig helhetsinntrykket.

Legg igjen en kommentar