Lydverket spanderte intimkonsert

Lydverket spanderte intimkonsert

Det er kjipt å ikke være gammel nok for konsert med favorittbandet. Derfor fiksa Lydverket en drømmedag for fire tenåringer.

Skrevet av:
Publisert 13:47 19 oktober, 2012

Tame Impala er bandet som har gitt ut det som kan bli årets album. Det mener i alle fall P3s Jørgen Hegstad, som i sin sekseranmeldelse  av plata Lonerism skriver at det er noe utenomjordisk over hvordan Kevin Parker forvalter retrorocken.

Parker tok fredag morgen med seg turné-bandmedlemmene Jay Watson og Matt Cheque til NRK for å gjøre et opptak til en av neste ukes Lydverket-sendinger på P3. Det de ikke visste var at Lydverket hadde samla en liten fanklubb i studio.

Tame Impalas største, norske fans er Jørgen Hamran, Henrik Bakken, Mats Jøger Tildheim og Erlend Hisdal (Foto: Gard Brox Jensen, NRK)

16-åringene i Oslobandet Forest With Cloud er for unge til å oppleve idolene sine på scenen i Oslo i kveld. I et desperat forsøk på å høre favorittbandet spille live henvendte de seg til Lydverket og lurte på om det var planer om å ha australierne i studio i anledning deres Norgesbesøk. Ikke bare var det planer om det, det var allerede en avtale.

Etter innspilling fikk guttene være med på «meet and greet». Musikerne fant kjapt tonen; de australske lurte på hvor de kunne finne de beste instrumentbutikkene i hovedstaden, mens de norske lurte på om Tame Impala var blitt booka til Øyafestivalen 2013. Etter 10 minutter i studio sammen ble de enige om at Tame Impala måtte komme tilbake til Norge om to år, når tenåringene er blitt myndige og kan komme inn på konsert med heltene sine.

HØR TAME IMPALA SPILLE OG PRATE I LYDVERKET P3 NESTE UKE!

LYDVERKET HØRER DU PÅ P3 MANDAG TIL TORSDAG 20 – 21!

Kevin Parker og Jay Watson spiller inn "Feels Like We're Only Going Backwards".

 

Tags: , , , , , ,

Del "Lydverket spanderte intimkonsert"
 

3 kommentarer på “Lydverket spanderte intimkonsert”

  1. [...] Les mer: Lydverket spanderte intimkonsert med Tame Impala [...]

  2. what is that guitar kevin is using

Legg igjen en kommentar