Lydverket spanderer: Marit Larsen

For første gang kan du hør låta som blir den neste singelen fra Marit Larsens svært påventede andrealbum The Chase. Vi gir deg en akustisk versjon av «I’ve Heard Your Love Songs», innspilt i det magiske øvingslokalet til Marit denne uka. Stemningen i videoen kan best beskrives med hvordan det må føles å stå under […]

Skrevet av:
Publisert 10:48 3 oktober, 2008

For første gang kan du hør låta som blir den neste singelen fra Marit Larsens svært påventede andrealbum The Chase. Vi gir deg en akustisk versjon av «I’ve Heard Your Love Songs», innspilt i det magiske øvingslokalet til Marit denne uka. Stemningen i videoen kan best beskrives med hvordan det må føles å stå under et svevende romantisk konfettiregn.

Fra og med i dag får du «I’ve Heard Your Love Songs» gratis til nedlastning om du forhåndsbestiller The Chase hos Platekompaniets nettbutikk. Marit Larsen legger også ut en ny låt fra det kommende albumet daglig på sin Myspace-side. I dag kan du høre tittelsporet fra The Chase. Lydverket kan også avsløre at samtlige av låtene på plata handler om kjærligheten mellom to personer. Kanskje ikke så overraskende.

Marit Larsen har selv laget tre forskjellige videoer til sin førstesingel «If a Song Could Get Me You», som muligens er inspirert av Lydverkets Spanderer-spalte…

[youtube UcjzRuFkJP4]

[youtube Nq7fTA7lVu8&feature=related]

[youtube ynY401CCfB0&feature=related]

Disse videoene førte til at kjendisblogger Perez Hilton skrøt uhemmet av Marit.

Du møter forresten Marit Larsen nå på mandag på Lydverket på NRK P3!

Tags: , , , ,

Del "Lydverket spanderer: Marit Larsen"
 

7 kommentarer på “Lydverket spanderer: Marit Larsen”

 1. Per S sier:

  Bærer løfter om mere Marit Larsen magi. Noe jeg dessverre ikke kan si om «If a song could get me you». Jeg kjøpte forrige plata til M.L., og kommer til å kjøpe denne også. Hun stiller ikategorien «kvalitets pop»;)

 2. Ser P sier:

  Per S. Er du svimmel? «If a song…» er perfekt popmusikk, med like deler finesse, feng og smakfullhet. Den sier alt om å være forelsket, den sier meget om hvorfor musikk er fantastisk. Jeg skjønner ingen ting.

 3. Per S sier:

  seriøse anmeldere, det være seg av bøker, vin eller musikk, så reflekterer mine uttalelser kun personlig smak. :) Rent generelt hater jeg popmusikk, men har en plass for «kvalitets pop» i sekken. Jeg har full forståelse og respekt for andres meninger.

 4. Ser P sier:

  Nå skjønner jeg enda mindre.

 5. andreas sier:

  ?stå under et svevende romantisk konfettiregn?
  Du skal være rimelig forelska i unge lovende Larsen for å påstå at det er stemningen i videoen. Men låta er fin den – selv om jeg liker youtube-sangen bedre.

 6. Dennis sier:

  Perfect. Beautiful. So beautiful melody… I love it!

  Domle
  http://www.maritlarsen.it

 7. Saskia sier:

  This is stunning. I love the song to bits!

Legg igjen en kommentar