Lydverket spanderer: Kenneth Ishak

Fredag 23. mai står Kenneth Ishak på scenen på Rockefeller, i en dobbelkonsert med Dylan Mondegreen, før han i juli legger ut på en miniturné i England der han skal holde åtte konserter på ni dager. Ishak ble først kjent som vokalist i det fine popbandet Beezewax, men har også gitt ut tre solo-plater. Siste […]

Skrevet av:
Publisert 12:03 21 mai, 2008

Fredag 23. mai står Kenneth Ishak på scenen på Rockefeller, i en dobbelkonsert med Dylan Mondegreen, før han i juli legger ut på en miniturné i England der han skal holde åtte konserter på ni dager.

Ishak ble først kjent som vokalist i det fine popbandet Beezewax, men har også gitt ut tre solo-plater. Siste kom i fjor og het «Silver Lightning From A Black Sky», og fikk gode anmeldelser blant annet her i Lydverket. Vi tok like godt med oss Kenneth Ishak opp på taket på NRK, der han spilte en låt ekslusivt for Lydverkets seere.

Tags: , , ,

Del "Lydverket spanderer: Kenneth Ishak"
 

2 kommentarer på “Lydverket spanderer: Kenneth Ishak”

  1. andré sier:

    i tillegg til kenneth ishak & the skidz og Dylan Mondereen så får man også sett Hiawata! som mest sannsynlig får litt gitarsolo hjelp fra mr.ishak på opptil flere låter.

  2. Gugl sier:

    Fin vise. Minner om Elliott Smith, både utseendemessig og lydmessig. Ikke dumt!

Legg igjen en kommentar