Lydverket spanderer: Kaizers Orchestra

Keiserne fra Rogaland er tilbake! Ikke lenge etter forrige plate, Maskineri (2008), har de i det stille vært i studio igjen og spilt inn et nytt album. Skjønt – nytt og nytt: Våre demoner, som slippes i april, inneholder låter som er fra to til ti år gamle. Overskuddsmateriale, med andre ord, som aldri fikk plass på de foregående […]

Skrevet av:
Publisert 23:00 18 februar, 2009

Keiserne fra Rogaland er tilbake! Ikke lenge etter forrige plate, Maskineri (2008), har de i det stille vært i studio igjen og spilt inn et nytt album.

Skjønt – nytt og nytt: Våre demoner, som slippes i april, inneholder låter som er fra to til ti år gamle. Overskuddsmateriale, med andre ord, som aldri fikk plass på de foregående skivene. Men innspillingene er helt nye, og flere av låtene er tidligere uhørt av publikum-ører.

Det gjelder ikke låten de spanderer på Lydverket: «Die Polizei» er en god, gammel livefavoritt som mange vil dra kjensel på. I april kommer den altså på plate, men hvorfor vente til april? Vi tok Kaizers med til erverdige Cafeteatret på Grønland i Oslo. For ordnes skyld vis à vis både Politihuset og Botsfengselet.

Tags: , , ,

Del "Lydverket spanderer: Kaizers Orchestra"
 

5 kommentarer på “Lydverket spanderer: Kaizers Orchestra”

 1. Natalien. sier:

  Fantastisk.

 2. Guro Lovise sier:

  Gud så hærlig!

 3. StiJan sier:

  Lurer på hvor mange ganger jeg har hørt denne nå, 3-4 ganger pr dag i ei uke. Blir ikke lei. DETTE ER DIGG !

 4. Carstuar sier:

  Herregud så sinnsykt vakkert! Jeg må ha den nå!

Legg igjen en kommentar