Lydverket sliter med store briter

Hvor er det store Lily Allen-intervjuet? Hva mener Arctic Monkeys om den nye skiva? Og hvorfor har vi ingen av sakene? «Hvorfor har dere ikke noe Arctic Monkeys-klipp ute på nett? Hvor ble det av intervjuet med Lily Allen? Har dere ingenting til meg?» tenker du kanskje, du anglofile nordmann med kommersiell musikksmak. «Har Lydverket avspist meg […]

Skrevet av:
Publisert 8:15 18 august, 2009

lily-arctic-2

Hvor er det store Lily Allen-intervjuet? Hva mener Arctic Monkeys om den nye skiva? Og hvorfor har vi ingen av sakene?

«Hvorfor har dere ikke noe Arctic Monkeys-klipp ute på nett? Hvor ble det av intervjuet med Lily Allen? Har dere ingenting til meg?» tenker du kanskje, du anglofile nordmann med kommersiell musikksmak. «Har Lydverket avspist meg med glimrende norske metallband og band fra Bronx bare for å være kjipe?»

Ja, på en måte. Men det er ikke vår feil.

Vi har faktisk intervjuet de noe flåsete gutta i Artic Monkeys. Vi pratet om det nye albumet og vi oppsummerte 2000-tallet og vi hadde det generelt ganske hyggelig. Riktig så fine greier vil vi påstå at vi sitter på. Men vi kan ikke legge det ut på nett. For å intervjue gutta som slo gjennom via MySpace, må man nemlig gå med på å ikke legge ut intervjuet på verdensveven og begrense spredningen til konvensjonelle medier som TV og Radio. Corny? Dobbeltmoralsk? Det får være opp til deg å bedømme.

Hva med Lily Allen da? Vel. Halv fire fikk vi en telefon om at vi kunne få et intervju med den omsvermede kvinnen klokken fire. Som den hardtarbeidende nyhetsleverandøren vi tross alt er, hadde vi allerede et intervju booket klokken fire. I mellomtiden gjorde Lily gjorde seg ferdig med VGs spørsmål om neglelakk og keepermat.

Jeg hadde håpet at vi likevel skulle få noen minutter til å bonde. Prate om suksessen og singlene, veien videre og hvor vanskelig det er å være Lily Allen, hvor kjipt det er å ikke bli tatt seriøst og om hvilke produsenter hun liker for tida. Gode spørsmål hadde jeg.  Men i det jeg og kameramannen kavet oss ut av intervju-bunkersen etter at vi var ferdige med fire-avtalen, var alt vi fikk se dette:

lily_allen19_47c56fe843cd0-t_120

Et hyggelig syn, for all del, men bra nett-TV blir det ikke. Det er altså bare å beklage for at vi ikke har helt taket på øysamfunnet der borte, ennå. Men det kommer! Vi lover!

Tags: , , , , , , ,

Del "Lydverket sliter med store briter"
 

4 kommentarer på “Lydverket sliter med store briter”

 1. Eirin sier:

  Men hva skal dere med intervjuet med Arctic Monkeys hvis dere ikke kan vise det da? Kan dere bare legge ut et lydspor eller en bloggpost med det, eller skal dere ha det som kildehenvisning eller noe? :-)

 2. PetterC sier:

  Eirin; Lydverket har også en TV-sending og en radio-sending. Skal vel ikke se bort ifra at det dukker opp på en av disse.

 3. Eirin sier:

  Jup, I hope so.

 4. Ole sier:

  Som om Lilly Allen har noe og mene eller si om noe somhelst. Hun er kun ennå en kjendis som er kjent for og vere kjent og ikke har gjort noe musikk å snakke om i det hele tatt. Dere tapte ingenting på at Lilly Allen var en kjærring!

Legg igjen en kommentar