Lydverket på P3 tirsdag

Hahaaa! Vi får besøk av norske Katzenjammer, slår av en prat med Fleet Foxes, spaserer i parken med Josefin Winther og tyner følelsesregisteret i Elsk eller hat. I kveld klokka 18:03. Fleet Foxes’ skjeggete barokkpop kan høres ut som om den kommer fra en svunnen tid. Så viser det seg at vokalist Robin Pecknold gjerne […]

Skrevet av:
Publisert 16:28 23 september, 2008

Katzenjammer. Foto: promo

Hahaaa! Vi får besøk av norske Katzenjammer, slår av en prat med Fleet Foxes, spaserer i parken med Josefin Winther og tyner følelsesregisteret i Elsk eller hat. I kveld klokka 18:03.

Fleet Foxes’ skjeggete barokkpop kan høres ut som om den kommer fra en svunnen tid. Så viser det seg at vokalist Robin Pecknold gjerne later som han lever på 1600-tallet. Er han gal, er det en hobby? I kveld prater han til Lydverket.

Josefin Winther albumdebuterte denne uka med Be Proud Or Stay Out Of It, men har allerede vunnet Zoom i Bergen og blitt kåret til byens mest lovende artist. I kveld tar Lydverkets reporter Totto Mjelde med henne på gåtur i parken, hvor hun inspireres til å skrive låtene sine.

Katzenjammer spiller på mange strenger, mange inspirasjoner og enormt mange instrumenter på det kommende albumet Le Pop. Vi teller instrumenter og prater om fest når de kommer på besøk.

Elsk eller hat-panelet med Kristin Winsents og Andreas Øverland slipper ut av buret sitt for igjen å diskutere musikkrelatert aktualitet. Elsker eller hater de og du James Bond-låter? Debatten raser i kveld. Ukas orakel: Jamesbond.no-redaktør og artist John Berge.

Tags: , , , , ,

Del "Lydverket på P3 tirsdag"
 

1 kommentar på “Lydverket på P3 tirsdag”

  1. mahogni sier:

    josefin er søren meg den kuleste jeg vet om,, mitt desidert største idol.

Legg igjen en kommentar