Lydverket live i sentrum

Vi pakker sakene for å tilbringe noen dager i hovedstadens sentrum.  I kveld får vi besøk av både rockveteraner og folknykommere, som begge spiller live. En uke i byfestivalens navn er i gang, og Lydverket flytter i den anledning studioet ned til hjertet av Oslo sentrum, til andre etasje i Internasjonalen på Youngstorget. Prominente gjester, konsertanmeldelser, […]

Skrevet av:
Publisert 15:46 11 august, 2009
Phaedra tar med intrumenter til Lydverket i kveld. Foto: Thora Dolven Balke/promo

Phaedra tar med intrumenter til Lydverket i kveld. Foto: Thora Dolven Balke/promo

Vi pakker sakene for å tilbringe noen dager i hovedstadens sentrum.  I kveld får vi besøk av både rockveteraner og folknykommere, som begge spiller live.

En uke i byfestivalens navn er i gang, og Lydverket flytter i den anledning studioet ned til hjertet av Oslo sentrum, til andre etasje i Internasjonalen på Youngstorget. Prominente gjester, konsertanmeldelser, livemusikk fra studio og annet Øya-relatert snadder står på menyen frem til og med torsdag.

Trond Andreassen var tidligere frontmann og vokalist i det norske rockbandet Ricochets, men går nå med soloalbum i magen, og flere solokonserter både bak og foran seg. I kveld kommer han til Lydverket og spiller litt av solomaterialet.

Det gjør også det norske bandet Phaedra, som med smektende, sterkt folkpop har smeltet hele redaksjonen de siste dagene. Før de gjør enda flere mjuke i knærne med klubbkonsert i kveld, varmer de opp med å gjøre det samme fra studioet vårt.

Tags: , , , , ,

Del "Lydverket live i sentrum"

Legg igjen en kommentar