Lydverket-kvelden onsdag 12. november

Møt artister som Ice Cube, Jean-Michel Jarre, The Killers, Glasvegas og The Welcome Wagon, og bli med på konsert med The Streets i løpet av en bugnende Lydverket-kveld. P3 kl 18:00: The Streets-konserten i Oslo i slutten av forrige måned ble avlyst på grunn av mandelinfeksjon. Vi tilbyr plaster på såret med å invitere deg […]

Skrevet av:
Publisert 15:00 12 november, 2008

Møt artister som Ice Cube, Jean-Michel Jarre, The Killers, Glasvegas og The Welcome Wagon, og bli med på konsert med The Streets i løpet av en bugnende Lydverket-kveld.

P3 kl 18:00:
The Streets-konserten i Oslo i slutten av forrige måned ble avlyst på grunn av mandelinfeksjon. Vi tilbyr plaster på såret med å invitere deg til sommerens Roskilde-konsert med den engelske originalen.

Jean-Michel Jarre er alle synthfans’ far, og vil sannsynligvis for alltid være evigaktuell som en av veteranene og ringrevene i synthbasert musikk. I kveld får du møte mannen selv, som guider deg gjennom hele sitt mesterverk, Oxygene.

NRK1 kl 23:15:
Religion og musikk har alltid hørt sammen, men hva skjer i samspillet mellom religioner og populærmusikk – der verdisynene ofte kolliderer?

Mona B. Riise har møtt Ice Cube, Busta Ryhmes og Talib Kweli for å finne ut hvor stor rolle Islam egentlig spiller i dagens hip hop.

Ekteparet Vito og Monique Aiuto har funnet seg til rette i Brooklyn, både som eiere av en presbyteriansk menighet og som bandet The Welcome Wagon. Men kan de klare å frelse sine med-Brooklynites både spirituelt og musikalsk?

The Killers har blitt et av verdens største rockeband og slipper snart album nummer tre. Men hvor mye religiøse under- og overtoner klarer vokalist og mormoner Brandon Flowers å snike inn i tekstene til The Killers?

Hvorfor i all verden har et av årets mest kritikerroste band brukt deler av høsten i en katedral i Transylvania for å spille inn noe så potensielt karrieredrepende som en juleplate? Ingerid Stenvold har møtt bandet for å finne ut hva slags juleplate Glasvegas har begått.

Tags: , , , , , , ,

Del "Lydverket-kvelden onsdag 12. november"

Legg igjen en kommentar