Lydverket-kvelden med kremen av norsk musikk

27. august i ble stortrommene funnet frem da P3Sessions feiret den unike konsertseriens 5-årsjubileum sammen med lyttere og kremen av norske artister på Ingierstrand bad utenfor Oslo. Opplev høydepunkter og konserter i kveld. P3 kl 18:00: Høydepunktene står i kø på Lydverket på NRK1 seinere i kveld. Vi varmer opp på P3 med hele konsertene […]

Skrevet av:
Publisert 13:16 8 oktober, 2008

Madrugada på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

27. august i ble stortrommene funnet frem da P3Sessions feiret den unike konsertseriens 5-årsjubileum sammen med lyttere og kremen av norske artister på Ingierstrand bad utenfor Oslo. Opplev høydepunkter og konserter i kveld.

P3 kl 18:00:
Høydepunktene står i kø på Lydverket på NRK1 seinere i kveld. Vi varmer opp på P3 med hele konsertene Madrugada, Marit Larsen og Madcon leverte den skjønne seinsommerkvelden ved Oslofjorden.

NRK1 kl 23:15:
Madrugada, Madcon, Marit Larsen, Thom Hell og Howl var bare noen av artistene som bidro til å lage en massiv feiring av P3Sessions. Feiringen foregikk med et lite knippe heldige fans som tilskuere. I kveldens program inviterer vi resten av Norges befolkning med på feiringen av NRKs unike konsertserie, P3Sessions.

I tillegg får programleder Ingerid Stenvold besøk av Fran Healy og Andy Dunlop som mimrer om Travis’ P3Sessions-opplevelse.

Bilder fra feiringen

Tags: , , , ,

Del "Lydverket-kvelden med kremen av norsk musikk"

Legg igjen en kommentar