Lydverket-kvelden 1. oktober

Møt Metallica, Espen Lind, Justice og The Blacksheeps, bli med på feiringen av P3s 15 år med skjønn musikk fra 1993 og ta en tur på konsert med American Music Club. Lydverket på P3 kl 18.03: Onsdagen tro skal vi også denne kvelden ta deg med på konsert. Sett deg til rette i tidsmaskinen for […]

Skrevet av:
Publisert 17:53 1 oktober, 2008

American Music Club

Møt Metallica, Espen Lind, Justice og The Blacksheeps, bli med på feiringen av P3s 15 år med skjønn musikk fra 1993 og ta en tur på konsert med American Music Club.

Lydverket på P3 kl 18.03:

Onsdagen tro skal vi også denne kvelden ta deg med på konsert. Sett deg til rette i tidsmaskinen for å nyte American Music Club live fra sommerens festival i Benicassim.

P3 feirer 15 år denne uka. Hipp, hipp! Vi markerer ved å se oss tilbake til fødeåret 1993, med mengder musikk fra det vakre musikkåret.

Ingerid Stenvold stikker dessuten innom, blant annet for å fortelle litt om dette.

Lydverket på NRK1 kl 23.15:

The Blacksheeps har klart kunststykket å bråvokse seg ut av MGP Jr. og inn på P3s lister på rekordfart. Vi har møtt 14-åringene som står bak årets norske rockeoverraskelse.

Etter år med drama, kontroverser og krangling med fansen overrasket vel Metallica de fleste når de rett og slett ga ut et helstøpt album uten noe mer fiksfakseri enn å gå rett til topps på all verdens lister. Lydverkets Kristin Winsents ble i hvert fall svært så overrasket over trommis Lars Ulrichs nyervervede ydmykhet da hun traff han før plateslipp.

Han har vært med på å gi ukulelen en renessanse med monsterhiten “Scared of Heights”, men når turnéaktuelle Espen Lind blir drittlei av å være popstjerne i Norge rømmer han inn i et anonymt studio på Manhattan.

Møt også noen av de heiteste duoene om dagen: No Age, Justice, The Ting Tings og The Presets.

Tags: , , , , , ,

Del "Lydverket-kvelden 1. oktober"

Legg igjen en kommentar