Lydverket guider deg gjennom larmen

Lydverkets slalomløype gjennom Bylarm

Skrevet av:
Publisert 12:30 20 februar, 2010

ByLarmIllu

Tre og en halv dag med en drøss av konserter er snart i havn. Torsdagen og gårsdagen er tilbakelagt, men hva så med den grandiøse avslutningen? Lydverkets redaksjon guider deg gjennom siste dag med Bylarm!

Torsdagen var en kjempedag. Gårsdagens bestemannspris gikk til Shining for sin metal-jazz og Fysisk format som dro på med hele lista si på The Villa. Sto du i den endeløse køen og venta på Kråkesølv var det altså her du skulle ha vært. Lurer du på hvordan resten av konserte hittil har forløpt kan du lese alle bylarm-anmeldelsene hittil her!

Det er kaldt og surt ute og det er ikke kjempemoro å skli mellom konsertsteder rundt Youngstorget på måfå og håpe på å støte borti «det neste store» ved en tilfeldighet. Men fortvil ikke, kjære leser. Programlederne Asbjørn Slettemark og Ruben Gran, anmeldersjef Andreas Øverland og anmelder Siri Narverud Moen har heldigvis gjort grovarbeidet og researchen for deg. Her har du deres guide til hva som er livsnødvendig å få med seg i kveld.

Lørdag

Ruben Gran

Thomas Eriksen, 22.00, Sentrum Scene
Han er flittig, flink og trivelig som produsent for andre. Han har laget egen, smakfull Justin-pop tidligere. Høye forventninger.

Alit Boazu, 23.00, Garage
Sorry, jeg skjønner ikke bæret av samisk. Låtene og stemningene til Alit Boazu trekker meg uansett lett ned i kjelleren på lørdag.

Purified In Blood, 23.30, Rockefeller
Forrigealbumet satte meg helt ut av glede. De har med låter fra det kommende til Bylarm. Hardt. Godt. Klar.

Siri Narverud Moen

Put Your Hands Up For Neo Tokyo & Tobii 23:40 Sunkissed @ Gul
PYHUfNT har ikke bare en lengre forkortelse enn de fleste bandnavn, de er også representanter for det mest annerledes i Urørt-sammenheng. Bergensgutten Tobii bobler som et av de mest spennende nye norske house-navna. Begge spiller live på Oslos vakreste klubb.

Alit Boazu 23:00, Garage
Fin flyt i indierocken. På samisk! Har vært nysgjerrig på dette bandet siden de var Ukas Urørt

Nephew 00:00 Sentrum Scene
Kanskje er de akkurat det en gammel Depeche Mode-/Rammstein-fan trenger en lørdagskveld, kanskje er det bare noe de frikadellespisende skjønner. Ellers er jeg svak for morsmålsviser, og de flinkeste i klassen er ofte svenskene: kanskje får jeg med meg både Markus Krunegård og [Ingenting].

PUHUFNTNY

Asbjørn Slettemark

Lars Vaular, 01:30, By:Larm-teltet
Håper den unge veteranen spiller mange låter fra sitt kommende album. Det ryktes at han har skrevet en moderne klassiker om Siv Jensen, får den Oslo-premiere?

Purified In Blood, 23:30, Rockefeller
De slipper ”Under Black Skies” i april, det bør bli deres gjennombrudd. Mens vi venter ser vi fram til at siddisene skal dra bransjefolket gjennom februarslapset med ”Deathpriest” og ”Under den svarte himmel”.

Cumshots, 00:30, Rockefeller
Joda, de er velkjente, men jeg tror ikke helt folk har fått med seg hvor grenseløst bra A Life Less Necessary er. Fjorårets beste norske album, uansett sjanger og alder og kjønn og alt annet.

Andreas Øverland

Danny&Pumba 20:00 John Dee
Pumba har vært et av landets største talenter siden han var femti prosent av gruppa Naturlig Fjerne snart ti år tilbake. Etter gjesteverset på Karpe Diems semi-hit «Vestkantsvarting» kan det kanskje endelig løsne for Holmlias store sønn?

Put Your Hands Up For Neo Tokyo 23:40 Sunkissed @ Gul
Bordømt i Urørtfinalen. Men de er langt ifra det første Bergensbandet som kan komme styrket ut av å ikke vinne Urørt, for å si det pent.

LidoLido, 00:30, Samfunnssalen,
Vi hadde unggutten på scenen i høst, og det er det en grunn til. Sjeldent har en mindreårig guttunge imponert så hardt, uten en gang å ha en offisiell utgivelse å vise til. Hvis noen blir plukka opp på ordentlig etter bylarm blir det Lido!

lidolido1NY

Blir LidoLido plukket opp etter bylarm?

ByLarmIllu-484x258AKTUELT

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Lydverket guider deg gjennom larmen"
 

5 kommentarer på “Lydverket guider deg gjennom larmen”

 1. kaptejn sier:

  Anbefaler også Kavaleriet som spiller 3 konserter i løpet av By:Larm.
  Se http://www.kavaleriet.no for info om spillesteder.

 2. [...] Lydverket guider deg gjennom larmen [...]

 3. akir sier:

  anbefaler Masselys, de spiller på Sentrum i kveld og Villa på lørdag, har du ikke hørt dem, så gjør det nå: http://bylarm.no/nor/artists/5324

 4. [...] Lydverket guider deg gjennom larmen [...]

 5. [...] Lydverket guider deg gjennom larmen [...]

Legg igjen en kommentar