Lydverket inntar Quart

Nye Quart er i gang. Lydverket er på plass for å anmelde og rapportere.

Skrevet av:
Publisert 12:36 30 juni, 2009
Ikke nordeuropas største scene, men et dugelig rekreasjonsområde.

Ikke nordeuropas største scene, men et dugelig rekreasjonsområde. (Foto: NRK Lydverket)

Gitarhelten Slash ankom Kristiansand allerede i går, i hverdagsklærne (caps og hestehale). I kveld skal hatten på, og gjestelisten er så godt som komplett: Ron Wood, Ozzy og Fergie har sjekket inn. Det har selvsagt vi også.

Ozzy har bestilt tre oksygentanker, de er på plass, og vi håper vel egentlig at han ikke får bruk for alle tre. Vi har ikke stilt krav til annet enn frisk luft og bredbånd, men likevel ser det ut til at Quartfestivalen stiller med en tankbåt fylt med sand og overdimensjonerte puter.

Rumpen på puten, sanden skal du ha mellom tærne.

Rumpen på puten, sanden skal du ha mellom tærne. (Foto: NRK Lydverket)

I går kveld snek vi oss ombord, og mens hammere og spraybokser la siste hånd på skuta ble det ganske tydelig at en del Quart-historiske elementer ikke var på plass ennå:  Verken overdimensjonerte sponsorplakater eller overivrige promobabes er observert i byen (eller på båten). Skal vi slippe? Eller kommer de i dag? Kanskje skal nye Quart gi oss muligheten til å bevege oss mellom scener uten å takke høflig «NEI!!» til nye mobilavtaler, colanøkkelbånd og annet rask?

Det vi KAN si er at flere Lydverket-utsendinger er på plass i Kristiansand for å intervjue artister, rapportere fra festivalens mange krinker og sandfylte kroker og selvsagt anmelde konserter!

Her males den siste palmen, legg merke til at det ikke er en  Djuicelogo.

Her males den siste palmen, legg merke til at det ikke er en Djuicelogo. (Foto: NRK Lydverket)

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Lydverket inntar Quart"
 

1 kommentar på “Lydverket inntar Quart”

Legg igjen en kommentar