Lydverket elsker: The Bloody Beetroots

Den maskerte duoen The Bloody Beetroots får både gamle ravere og unge hipsters til å danse krakilsk i mørket. De to italienerne er sannsynligvis ikke helt ukjente for klubbsugne folk her i landet. For eksempel besøkte de tidligere i år Oslo sammen med den flinke überhipsteren, DJen og produsenten Steve Aioki – et visst signal om landskapet de […]

Skrevet av:
Publisert 23:15 18 november, 2009

The Bloody Beetroots. Foto: myspace.com/thebloodybeetroots

Den maskerte duoen The Bloody Beetroots får både gamle ravere og unge hipsters til å danse krakilsk i mørket.

De to italienerne er sannsynligvis ikke helt ukjente for klubbsugne folk her i landet. For eksempel besøkte de tidligere i år Oslo sammen med den flinke überhipsteren, DJen og produsenten Steve Aioki – et visst signal om landskapet de befinner seg i. Vi som ikke kom oss på dét dansegulvet kan imidlertid danse føttene til filler til lyden av The Bloody Beetroots‘ albumdebut Romborama, som kom for kort tid siden.

Tidligere har de blant annet remikset MSTRKRFT, Crookers, Etienne de Crecy og Alex Gopher, og utgitt EPen Rombo. På albumet får de utløp for all sin galskap.

Gjennom 20 varierte spor rører de både ved elektronisk klubbmusikk slik den hørtes ut i den spede starten, men oppsummerer nærmest også de siste årenes klubbmusikk. Gjestene teller blant annet godtfolk som Steve Aoki og The Cool Kids, og sammen med Tommy Tea og Bobby Rifo som utgjør duoen dukes det for ofte hardt, energisk, svett, mørk og heseblesende fest. Blant annet høres de ut som dette:

[youtube 2DO6Y9_5e7A]

[youtube vPUa67AHemk]

[youtube JOnYy9rNO0g]

[youtube aztjLq3H0oM]

Tags: , ,

Del "Lydverket elsker: The Bloody Beetroots"
 

3 kommentarer på “Lydverket elsker: The Bloody Beetroots”

  1. Anonym sier:

    ikke akkurat veldig undergrunn, men jeg elsker det jo. håper at dere hyper dem fører til at det blir norske festivaler neste år;)

  2. Snikh sier:

    Har de sampla Rage Against The Machine på låta Awesome? Eller har bare Beetroots gutta glemt å sette på plagiatkontrollen?

  3. Ruben Gran sier:

    De har nok sampla RATM. Denne versjonen er forøvrig annerledes enn den på albumet, som er uten det sampelet. I tillegg til at de var i Oslo, spilte de på Hove i fjor. Dét gikk meg hus forbi da. Flinke Falkenberg-Arell var der: http://www.planb.no/Blogg/planBlogger/Rannveig/Hove-dag-4/

Legg igjen en kommentar