Lydverket elsker: Hello=Fire

Det er gode sjanser for at du har sett mannen før, men du kjenner han kanskje ikke igjen? Nå har kompisen til Jack White lagd plate på egenhånd. Han spiller gitar i The Dead Weather og har turnert med både The Raconteurs og Queens of the Stone Age. Under navnet Hello=Fire har nå Dean Fertita […]

Skrevet av:
Publisert 23:15 3 februar, 2010
Dean Fertita, aka Hello=Fire

Dean Fertita, aka Hello=Fire

Det er gode sjanser for at du har sett mannen før, men du kjenner han kanskje ikke igjen? Nå har kompisen til Jack White lagd plate på egenhånd.

Han spiller gitar i The Dead Weather og har turnert med både The Raconteurs og Queens of the Stone Age. Under navnet Hello=Fire har nå Dean Fertita gitt ut sitt eget album.

Resultatet er varm og deilig powerpop, med innslag av psykedelia og en bitteliten dose punk. De som har hørt mye på Brendan Benson vil nok nikke anerkjennende, og ja, han har vært med og skrevet nesten halvparten av låtene, og han har vært med på å produsere albumet Hello=Fire. Andre bidragsytere er Joey Castillo og Troy Van Leeuwen fra QOTSA, og Michael Horrigan fra Afghan Whigs.

Spilt inn mens han var på turné verden rundt, Hello=Fire er vel verdt å sjekke ut!

Tags: , , , , ,

Del "Lydverket elsker: Hello=Fire"
 

1 kommentar på “Lydverket elsker: Hello=Fire”

  1. [...] Gitaristen  Dean Fertita driver også med multitasking. Som Hello=Fire gav han i år ut plata med samme navn. Og Lydverket elsker faktisk Hello=Fire! [...]

Legg igjen en kommentar