Lyden av klubben med Spykidelic

Det vanker eklektisk Rilleristing og dypdykk i den nye lyden på deg om du skrur på Lydverket på P3 kl 20. Lyden av klubben skal nå ørene dine via radioapparatet også denne torsdagen som forrige, når en eminent DJ som vanlig serverer deg et eksklusivt sett i spalten Rilleristing. Bak DJ-navnet Spykidelic skjuler Tony F. […]

Skrevet av:
Publisert 15:32 3 desember, 2009
Spykidelic står for ukas Rilleristing. Foto: http://www.myspace.com/spykidd

Spykidelic står for ukas Rilleristing. Foto: http://www.myspace.com/spykidd

Det vanker eklektisk Rilleristing og dypdykk i den nye lyden på deg om du skrur på Lydverket på P3 kl 20.

Lyden av klubben skal nå ørene dine via radioapparatet også denne torsdagen som forrige, når en eminent DJ som vanlig serverer deg et eksklusivt sett i spalten Rilleristing. Bak DJ-navnet Spykidelic skjuler Tony F. Wilson seg, en brite i Oslo som har spilt plater på Blå, Spasibar, All Tomorrows Parties, skriver om musikk i Vice og Frieze Magazine, og har vært involvert i band som Zurich og NIC. I kveld spiller han opp variert og smakfullt i Rilleristing.

Hva skjer med lydkvaliteten på musikk når den tilpasses digitale filer og spilles av fra ørepropper eller datamaskiner, sammenlignet med tidligere format som CD og vinyl? Reporter Amund Grepperud aktet å finne det ut ved å konfrontere både musikkforbrukere, Waterfall-sjef Kai Robøle og Jan Tro, som underviser i musikkteknologi ved NTNU i Trondheim.

Er du nysgjerrig på hvordan Donkeyboy-hiten «Sometimes» låter etter en runde i diskJokkes laboratorium, får du høre det også i kveld, i tillegg til flere eksempler på den beste nye musikken. Her spanderer Donkeyboy en annen låt:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Lyden av klubben med Spykidelic"

Legg igjen en kommentar