Luke 6: Deilig julemandag

Luke 6: Deilig julemandag

I dagens kaldenderluke kødder bandet DU med juleklassikeren «Deilig er jorden».

Skrevet av:
Publisert 14:00 6 desember, 2010

Før kalte de seg Det är jag som er döden. Nå kaller de seg DU, slipper plate i februar og – viktigst i denne sammenhengen – står for dagens luke i Alternativ Julekalender.

Hør tidligere luker her!

6. desember:

DU – «Deilig er jorden»:

Fra asken til bandet Bogus Blimp via Det Är Jag Som Är Döden stiger DU opp og leverer stilren indie laget med gitar, orgel, antikke rytmebokser og en frekk vilje til å eksperimentere. Til årets julekalender har de tatt tak i en real juleklassiker, kødda litt med den og gitt den en skikkelig overhaling. Kos deg med DU!

Du – «Deilig er jorden»:

06 – DU – Deilig Er Jorden


Julehilsen fra DU:

DU går julen i møte, og er godt i gang med innkjøp av ribbe og koteletter. Hver av oss skal bruke over 10 tusen kroner denne måneden, hadde vi tenkt. Tilsammen med våre landsmenn skal vi koke grøt for 50 milliarder kroner, og håpe at skjegget ikke klistrer seg helt fast i postkassa. Når akevitten kommer på bordet skal vi bli kreative, og julen skal synges inn i granskauen. Det skal funkle i tenner og gebiss. Stearinen skal dryppe på duken, og før vi vet ordet av det kommer følelsene. Da ser vi på stjernen i toppen av treet. Varmen stiger i kinna. Det lyset over byen slik som alltid, men akkurat da gir det hele en annen følelse i kassa. Oh yeah yeah…

Tags: , , ,

Del "Luke 6: Deilig julemandag"

Legg igjen en kommentar