Live Ingrid Olava-premiere

I midten av februar slipper Ingrid Olava andrealbumet sitt, The Guest. Denne uka hørte du premiere på låta «The Queen» derfra. Nå ser du det også. Året har startet bra for Olava, fortalte hun selv da hun besøkte Lydverket P3 denne uka. For eksempel er det nye albumet så godt som rett rundt hjørnet, og […]

Skrevet av:
Publisert 16:15 8 januar, 2010

I midten av februar slipper Ingrid Olava andrealbumet sitt, The Guest. Denne uka hørte du premiere på låta «The Queen» derfra. Nå ser du det også.

Året har startet bra for Olava, fortalte hun selv da hun besøkte Lydverket P3 denne uka. For eksempel er det nye albumet så godt som rett rundt hjørnet, og skal snart presenteres for publikum. Det eneste som gjenstår er en siste diskusjon med produsentene Frode Jacobsen og Alexander Kloster-Jensen.

Hva de diskuterer? Ingrid ga svar da hun besøkte oss, og avslørte dessuten at en av de nye låtene ble til ved hjelp av løgnaktighet i Toronto:

ingrid-olava-gjester-lydverket

Siden førsteplata har Ingrid Olava i tillegg til blant annet Spellemann-nominasjoner og radioslagere gjort seg bemerket med denne Jokke-klassikeren:

Tags: , ,

Del "Live Ingrid Olava-premiere"
 

1 kommentar på “Live Ingrid Olava-premiere”

  1. [...] er såpass bra at de fortjener en mulighet til å vise seg fram. Noen av artistene, som Donkeyboy, Ingrid Olava og Jaga Jazzist, er forsåvidt veletablerte, men har noe nytt å by på.- Programmet er sammensatt [...]

Legg igjen en kommentar