Live bluegrass på Lydverket på P3

Chatham County Line spiller i studio, vi drar på konsert med Emily Haines og blir med Herr Nilsson backstage på Lydverket på P3 kl 18:03. Den amerikanske kvartetten Chatham County Line er sannsynligvis like kjent i Norge for sitt samarbeid med Jonas Fjeld som for sine fire album. I et landskap hvor bluegrass, country og […]

Skrevet av:
Publisert 14:40 28 april, 2008

Chatham County Line. Foto: promo

Chatham County Line spiller i studio, vi drar på konsert med Emily Haines og blir med Herr Nilsson backstage på Lydverket på P3 kl 18:03.

Den amerikanske kvartetten Chatham County Line er sannsynligvis like kjent i Norge for sitt samarbeid med Jonas Fjeld som for sine fire album. I et landskap hvor bluegrass, country og amerikanske musikktradisjoner forenes, spiller de harmonisterkt og akustisk. Det skal de gjøre i minikonsert på Lydverket i kveld også. Ett rom, en mikrofon, ett band!

Herr Nilsson har utviklet seg fra å være et skranglete indieband til et av Bergens mest populære liveband. Lydverkets reporter var både foran og bak scenen sammen med spente bandmedlemmer da de hadde slippefest for EP’en Tuesday Is My Birthday i helgen.

Emily Haines album Knives Don’t Have Your Back fikk full terning av Lydverkets anmelder i fjor, med den avsluttende oppfordringen ”la deg hjemsøke av Emily Haines og hennes lumre, mjuke knyttnever.” I kveld kan du hjemsøkes av Haines live – vi drar på konsert!

Trine Sollie tar på kritikervesten og anmelder nye plater fra Madonna og Portishead.

Del "Live bluegrass på Lydverket på P3"
 

1 kommentar på “Live bluegrass på Lydverket på P3”

  1. [...] Live bluegrass på Lydverket på P3 [...]

Legg igjen en kommentar