Lise Karlsnes’ nervøse debut

Lise Karlsnes’ timer før solodebuten var nervøse og søvnløse. Bli med tett på Lise da hun sto på scena, for første gang etter Briskeby. – Sovet godt i natt? Nei! Jeg våkna klokka fem og klarte ikke sovne igjen. Husker ikke helt hva jeg hadde mareritt om. Fire år etter å ha oppløst suksessen Briskeby, er Lise […]

Skrevet av:
Publisert 12:52 3 mars, 2010

Lise Karlsnes’ timer før solodebuten var nervøse og søvnløse. Bli med tett på Lise da hun sto på scena, for første gang etter Briskeby.

- Sovet godt i natt? Nei! Jeg våkna klokka fem og klarte ikke sovne igjen. Husker ikke helt hva jeg hadde mareritt om.

Fire år etter å ha oppløst suksessen Briskeby, er Lise Karlsnes tilbake. Denne gang som soloartisten Lise of The Woods, og det er virkelig snakk om debut. Selv om vi snakker med en erfaren artist:
- Det er så mange usikre faktorer! Folk har ikke hørt musikken – jeg har aldri stått på en scene med den musikken her. Alt tenkelig som kan gå galt, kan gå galt, faller av scenen, glemme tekstene…, sier Lise før Bylarm-konsertene i februar.

Men eks-Briskeby-vokalisten sier også at de nye nervene er en god ting:
- På slutten savnet jeg den nervøsiteten, å kjenne at «åh, nå må vi levere», i steden for å stå på scena og tenke på hva jeg må handle inn av melk og leverpostei etter konserten, sier Lise.

Lise Karlsnes’ solodebut er blant sakene som sendes på NRK1, i Lydverket klokka 23.15.

Tags: ,

Del "Lise Karlsnes’ nervøse debut"
 

1 kommentar på “Lise Karlsnes’ nervøse debut”

  1. [...] har Mads også laget Lise Karlsnes’ første solosingel, “Forty [...]

Legg igjen en kommentar