Lily Allen klar for Middelalderparken

På onsdagens TV-sending av Lydverket kunne du sjå Lily Allen snakke om sitt ville liv etter debutplata. No har ho komt eit steg vidare, med ny plate og heftig turnevirksomheit er det endelig ein konsertbooking som er lagt til Norge. Lily Allen har aldri spelt konsert i Norge før. Så Øyafestivalen blir hennar første konsert […]

Skrevet av:
Publisert 16:10 8 februar, 2009
Foto: flickr/ BBCTHREE

Foto: flickr/ BBCTHREE

onsdagens TV-sending av Lydverket kunne du sjå Lily Allen snakke om sitt ville liv etter debutplata. No har ho komt eit steg vidare, med ny plate og heftig turnevirksomheit er det endelig ein konsertbooking som er lagt til Norge.

Lily Allen har aldri spelt konsert i Norge før. Så Øyafestivalen blir hennar første konsert her i landet. I teorien kunne det ha vert den andre konserten hennar i Middelalderparken, då ho var på `07 programmet. Men måtte avlyse då ho var for sliten for å stille. Så vi kryssar fingrane for at alt går som det skal denne gangen, og at Lily dukkar opp til sin konsert fredag 14. august.

Heile den nye plata It´s Not Me, It`s You kan du høyre på MySpace`en hennar. Ho er jo trossalt kjent som «MySpace-dronninga».

Tags: , , , , , , , ,

Del "Lily Allen klar for Middelalderparken"

Legg igjen en kommentar