Lily Allen + Bridget Jones = sant

Lily Allen vender nesa mot West End når hun nå setter  i gang en ny karriere. Skal man tro den britiske avisa The Guardian jobber Lily Allen nå med musikken til en musikal basert på Bridget Jones’ dagbok.  Allen uttalte i 2009 at hun skulle gi seg som artist for å satse som skuespiller, eier av […]

Skrevet av:
Publisert 13:00 3 juni, 2010
Lily Allen. Foto: Promo

Lily Allen vender nesa mot West End når hun nå setter  i gang en ny karriere.

Skal man tro den britiske avisa The Guardian jobber Lily Allen nå med musikken til en musikal basert på Bridget Jones’ dagbok.  Allen uttalte i 2009 at hun skulle gi seg som artist for å satse som skuespiller, eier av plateselskap eller designer. Siden det har hun blant annet brukt tiden sin på en tweef med Courtney Love. Nå sies hun å være tilbake for fullt, men denne gangen altså som musikal-komponist.

Forfatteren av Bridget Jones-bøkene Helen Fielding jobber med manuset til musikalen, og ifølge nettstedet Contact Music er Allen allerede i gang med musikken. Låten hun har skrevet til nå handler om Bridget Jones’ kamp mot vekten (sjokk!). Innen produksjonen starter neste år skal det dukke opp 11 låter til. Sannsynligvis med akkurat samme tema.

Allen har gjort stor suksess med låter som »Smile», »Fuck You», «LDN». Og trass i at hun har «pensjonert seg», spiller hun på flere festivaler i sommer. Se hva Lydverket synes om konserten hennes på Roskilde i 2009 her.

Tags: , , , ,

Del "Lily Allen + Bridget Jones = sant"

Legg igjen en kommentar