Lil Wayne sov seg gjennom konsert.

Søvn er dødens fetter skal vi tro Nas. Men jaggu kan ikke søvn være halvbroren til enorme advokatutgifter også. Tidligere Hot Boys-medlem, nå rap-superstjerne Lil Wayne er nemlig stevnet i et sivilt søksmål av selskapet Red City Entertainment for å ha sovet seg igjennom en konsert på Bahamas. I følge Red City Ent. betalte de […]

Skrevet av:
Publisert 8:50 14 juli, 2009

Foto: Promo/Universal

Søvn er dødens fetter skal vi tro Nas. Men jaggu kan ikke søvn være halvbroren til enorme advokatutgifter også.

Tidligere Hot Boys-medlem, nå rap-superstjerne Lil Wayne er nemlig stevnet i et sivilt søksmål av selskapet Red City Entertainment for å ha sovet seg igjennom en konsert på Bahamas. I følge Red City Ent. betalte de Lil Wayne halvannen million kroner i forskudd for en planlagt konsert på Bahamas, men når Wayne skulle gå på scenen var han søkk borte. Etter hvert ble han funnet på hotellrommet i svært, svært dyp søvn. Kan det være at styrofoam-koppen hans kan ha vært innblandet?
I tillegg til de halvannen millionene Wayne kostet, hadde Red City  også utgifter på nærmere 3 millioner kroner for å få ordnet alt det praktiske og de vil nå at Waynes selskap skal betale hele sulamitten. Det ser altså ut til at denne bursdagsgaven fra Birdman ikke holder lenge allikevel.

Tags: , , , , ,

Del "Lil Wayne sov seg gjennom konsert."

Legg igjen en kommentar