Lady hvada?

Man må jo bare elske Andy Rooney, den 91 år gamle grinebiteren fra 60 Minutes. Han ser på seg selv som en helt gjennomsnittlig amerikaner, og kan dermed ikke forstå hvorfor han aldri har hørt om Lady Gaga. Andy Rooney ble født i januar 1919, og har jobbet for TV-stasjonen CBS siden slutten av 40-tallet. […]

Skrevet av:
Publisert 10:44 16 mai, 2010

Andy Rooney (foto: CBS)

Man må jo bare elske Andy Rooney, den 91 år gamle grinebiteren fra 60 Minutes. Han ser på seg selv som en helt gjennomsnittlig amerikaner, og kan dermed ikke forstå hvorfor han aldri har hørt om Lady Gaga.

Andy Rooney ble født i januar 1919, og har jobbet for TV-stasjonen CBS siden slutten av 40-tallet. Han berømt for den ukentlige avslutningssekvensen i TV-programmet 60 Minutes, hvor han siden 1978 har servert sine betraktninger om alt mellom himmel og jord. Rooney er en høyst oppegående gentleman, men innser nå at den musikalske generasjonskløften har vokst seg for dyp. Som den gjennomsnittlige amerikaneren han er, har han hørt om The Rolling Stones og Sting. Men hvem er Lady Gaga?, spør Andy, hvem er Justin Bieber? Hvem er Usher?

Det som rett og slett har gått opp for Andy Rooney, er at han ikke lenger, som 91-åring, er en helt gjennomsnittlig amerikaner: «They’re selling millions of songs by singers that I’ve never heard of» he says, «and that must mean that I’m out of the American mainstream.» Bless him.

Tags: , , , , , , ,

Del "Lady hvada?"

Legg igjen en kommentar