Se ukens sending!

Møt Bob Hund, Hjaltalin, Dungen, Casiokids og veldig mange stor- og småkriminelle stjerner i Lydverket.

Skrevet av:
Publisert 18:43 6 mai, 2009


Møt Bob Hund, Hjaltalin, Dungen, Casiokids og veldig mange stor- og småkriminelle stjerner. Og du trenger ikke vente til 23.15. Her er kveldens sending.

Ikke mindre enn åtte år etter forrige plate, er svenske Bob Hund tilbake med albumet Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk. Hva er det som får godt voksne menn til å gjøre comeback etter så lang tid? Lydverket har vært i Skåne og truffet Bob Hund på hjemmebane.
Å synge på engelsk er en gammel øvelse for nordiske artister som har drømt om det internasjonale gjennombruddet. Men nå er det kanskje endelig på tide å drite i skoleengelsken? Norske Casiokids, svenske Dungen og islandske Hjaltalín har alle fått varm mottagelse i land som ikke forstår deres respektive språk.

The Pirate Bay-dommen skapte store overskrifter og enorm debatt. Hvilken konsekvens har andre dommer fått for artister og aktører i en bransje der opprør mot det etablerte er normen?

Og ikke minst: Hvilken låt forandret livet til Mira Craig? (Hint: artisten er mer kjent for sitt enorme dopforbruk enn stemmeprakt de siste årene, dessuten er hun godt likt i frankrike)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Se ukens sending!"
 

1 kommentar på “Se ukens sending!”

  1. Anna sier:

    Åhhh! Hjaltalín….endelig begynner det å gå opp for Norge at de er fantastiske!!! På tide å få litt mer islandsk musikk enn Björk, Sigur Rós og múm inn i dette landet! :) Sjekk også ut FM Belfast, Mínus, Retro Stefson, Steed Lord, Bloodgroup, Jeff Who?, KK osv osv

Legg igjen en kommentar