Kurt Cobains levninger på avveie

Kurt Cobains aske ble, i følge forholdsvis lite troverdige News Of The World, stjålet en gang i mai. Asken ble oppbevart av Cobains noe forstyrrede enke Courntey Love  i en rosa teddybjørnformet sekk (!) , sammen med smykker for titusenvis av kroner i Loves hjem i Los Angeles. I sekken lå også en hårlokk tatt […]

Skrevet av:
Publisert 15:13 3 juni, 2008

kurt_cobain_490199p.jpg

Kurt Cobains aske ble, i følge forholdsvis lite troverdige News Of The World, stjålet en gang i mai.

Asken ble oppbevart av Cobains noe forstyrrede enke Courntey Love  i en rosa teddybjørnformet sekk (!) , sammen med smykker for titusenvis av kroner i Loves hjem i Los Angeles. I sekken lå også en hårlokk tatt fra «Generasjon X» sin store sønn. Nå er altså alt borte, og Love klarer ikke en gang å huske nøyaktig når ektemannens rester forsvant fra hjemmet hennes.

Etter Cobains død ble deler av den legendariske Nirvana-vokalistens aske spredd i et buddhisttempel i New York og deler ble spredd i Wishkah River rett utenfor Aberdeen i Washington hvor unge Cobain trålet sine barneår. Resten av asken ble hos Love som uttalte at hun «pleide å ha dem med seg overalt sånn at hun kunne føle at Kurt var nær henne»

Tidligere har Love klaget på at ingen gravsteder har ønsket å ta imot Cobains aske grunnet det ekstra sikkerhetsoppbudet som trengs for å sikre rockestjernens levninger. En rosa teddybjørnsekk ble obskurt nok løsningen.

Love forteller forøvrig til News Of The World at tapet av ektemannens aske har gjort henne suicidal og at hun føler hun har mistet ektemannen for annen gang.

Hvor ville du oppbevart Kobains levninger?

Her kan du høre Loves tale i Cobains begravelse:

[youtube DQxfCA1g6HM]

Og her kan du se et spekulativt TV-program om Kurt Cobains død:

[youtube mSGZL0QPjsQ]

Tags: , , , , , , ,

Del "Kurt Cobains levninger på avveie"

Legg igjen en kommentar