Kråkesølv og Nosizwe til Lydverket

Kråkesølv og Nosizwe til Lydverket

Vi deler ut billetter.

Skrevet av:
Publisert 13:58 22 oktober, 2012

Kråkesølv er tilbake med sitt tredje album «Alle gode ting» som selvsagt ble belønnet med supre kritikker. De er kanskje norges største indieband, kanskje verdens mest ettertraktede nordlendinger og definitivt en liveattraksjon som vi er stolte av å få tilbake på Lydverket. Med seg i kofferten har de RSP fra Hålogalandslaget.

Nosizwe slipper sitt debutalbum til neste år og vi gleder oss til presentere hennes blanding av pop, jazz, soul og mye mer for nye lyttere. Hun har allerede jobbet med størrelser som Madcon, Karpe Diem, Sofian, Paperboys, Sisi og Charlotte Thorstvedt, og hun kommer garantert til å bli en av 2013′s store favoritter.

Vil du oppleve Kråkesølv og Nosizwe live på Lydverket? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og fortell oss hvor mange billetter du trenger.

Moroa finner sted på Internasjonalen i Oslo tirsdag 30. oktober. Oppmøte er presis kl 20. Får du billetter må de hentes samme dag og samme sted mellom kl 17 og 19.

I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år

Her kan du mimre med en reportasje fra Grandsport studio, der Kråkesølv spilte inn sitt forrige album:

Tags: , , , ,

Del "Kråkesølv og Nosizwe til Lydverket"
 

1 kommentar på “Kråkesølv og Nosizwe til Lydverket”

  1. [...] Sakset fra Lydverkets hjemmesider: [...]

Legg igjen en kommentar