Kolstø synger julen inn

Kolstø synger julen inn

Hanne Kolstø har høstet mye ros for sin plate av året, Riot Break. Som andre luke i Alternativ Julekalender gir hun oss et vakkert slør.

Skrevet av:
Publisert 10:36 2 desember, 2011

I år som i fjor lar vi Alternativ Julekalender (les mer om prosjektet her, eller sjekk hjemmesiden deres) få plass på sidene våre, med en nyinnspilt julesang fra et deilig oppbud høytidsstemte artister hver dag fram til julen har senket seg. Vi setter over til kalenderredaksjonen:

Luke 1: Honningbarna

Artisten bak andre luke presenterer de tre karene i Alternativ Julekalender slik:

Luke 2:

Hanne Kolstø – «Pretty Veil»

Hipp hurra for Hanne Kolstø! Denne rastløse frøkna er kjent fra blant annet Thelma & Clyde, Post og Love–Fi, men står heldigvis ekstremt godt på egne bein. Hun er som en iskald krysning av Imogen Heap og The Knife. We love it!

Alternativ juleklem fra Arne, Jonny & Stian

«Pretty Veil»:

HANNE KOLSTØ – Pretty Veil by alternativjulekalender

Julehelsing fra Hanne

I år hopper eg over jula. Eg stikk av lenger enn langt og gler meg til kalde/mørke/streite januar.

Kvifor? Jo, fordi jula dessverre er på veg til å bli ein overdimensjonert kjøpefest, så i år har eg heller lyst til å sleppe unna, fokusere på noko anna.
Så eg vil gjerne gi ei lita oppfordring: istaden for å gi ein som har alt enda ein ting, gi ein slant til eit veldedig formål- eller ein organisasjon som utgjer ein forskjell. Istaden for å kjøpe masse nytt, tenk nytt med det du har.
Den største gåva er uansett å vere saman med dei du er glad i.
GODT NYTTÅR!

Tags: , , , , ,

Del "Kolstø synger julen inn"
 

2 kommentarer på “Kolstø synger julen inn”

  1. Tim Salvesen sier:

    jameslame.tumblr.com 

  2. [...] Lovesong” radiolistet på NRK P3. Og skal man stole blindt på denne smakebiten, samt bekmørke “Pretty Veil“, kan det virke som det kommende albumet Flashback er en tilspissing og videreutvikling av de [...]

Legg igjen en kommentar