Knyttnever, voodoo og hardcore

Det unge hardcorebandet Social Suicide har allerede rukket å møte knyttnever, motbør og skumle briter for musikken og troen. Bergenbandet slapp denne uken singelen «5th Man On a Dead Man’s Grave» med tilhørende video (se nederst), og var innom Oslo i anledning promoturnéen på torsdag. Social Suicide er et av de nyere norske banda både Lydverket […]

Skrevet av:
Publisert 10:01 31 januar, 2010
Social Suicide hos Lydverket P3. Foto: Beate Grøndahl/NRK P3

Social Suicide hos Lydverket P3. Foto: Beate Grøndahl/NRK P3

Det unge hardcorebandet Social Suicide har allerede rukket å møte knyttnever, motbør og skumle briter for musikken og troen.

Bergenbandet slapp denne uken singelen «5th Man On a Dead Man’s Grave» med tilhørende video (se nederst), og var innom Oslo i anledning promoturnéen på torsdag.

Social Suicide er et av de nyere norske banda både Lydverket og mange med oss har stor tro på i tiden fremover. Mange får anledning til å oppleve dem live også, når de spiller flere konserter på Bylarm i februar. 

Vi så vårt snitt til å bli litt bedre kjent med dem på forhånd gjennom vokalist Sondre Haug og gitarist Bjarte Haugland, og inviterte dem i studio. For å få bekreftet at de er fans av bandet mange hevder de tar over tomrommet etter (JR Ewing), for å høre at ikke alt gikk etter planen da de spilte i London, og bli klokere på hvordan noe de tror på gir gjenskinn i bandnavnet:

social-suicide-lydverket-_-nett

[youtube BlPMY7Pt8n4]

Tags: ,

Del "Knyttnever, voodoo og hardcore"

Legg igjen en kommentar