Klubb for kidsa

Hva gjør en generasjon klubbere når de blir småbarnsforeldre? Lager klubb for unger, vel! Det siste halvåret har småbarnsforeldre i Oslo hatt mulighet til å ta med ungene sine på en aktivitet som tidligere har vært forbeholdt de noe eldre: Diskotek. Ni søndagersformiddager så langt i år har Parkteatret åpnet dørene for store og små […]

Skrevet av:
Publisert 10:00 15 august, 2009
Strangefruit (38år) + Dj Inger Emilie (4 ½år). Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Strangefruit (38år) + Dj Inger Emilie (4 ½år). Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Hva gjør en generasjon klubbere når de blir småbarnsforeldre? Lager klubb for unger, vel!

Det siste halvåret har småbarnsforeldre i Oslo hatt mulighet til å ta med ungene sine på en aktivitet som tidligere har vært forbeholdt de noe eldre: Diskotek. Ni søndagersformiddager så langt i år har Parkteatret åpnet dørene for store og små og tilbudt musikk, disko-lys, røykmaskin og passende servering: Diskovafler og diskobrus.

I anledning Øyafestivalen har SuperSøndag MiniDisko flyttet ut i Middelalderparken, med både VJ og de to 5 og 9 år gamle breakerguttene i The Breaker Boys. Under gårsdagens arrangement var det DJ Strangefruit og datteren Emilie (4 1/2) som sto bak platespillerne, i tillegg til resident DJ og primus motor Einar Jone Rønning, alias DJ Elsker Deg.

Lydverket traff Rønning (37) og hans datter Ameli (5 1/2) hjemme hos Strangefruit og Emilie. Hva som skjedde da kan du høre her:

Super disko hos Strangefruit

Gikk du glipp av moroa i går er det ingen grunn til å fortvile – grip tak i en unge og kom deg til Camp Indie før kl. 17.20 i dag, når DJene Olle og Elias Abstract står for tur.

Dj Inger Emilie (4 ½år). Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Dj Inger Emilie (4 ½år). Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Tags: , , ,

Del "Klubb for kidsa"

Legg igjen en kommentar