Kid rock

Den nye generasjonen rockere i USA er unge. Veldig unge. To av New York-banda som får mest oppmerksomhet om dagen er Care Bears On Fire og Tiny Masters Of Today. Alderen? 11 til 13 år. Kid-core er begrepet som blir brukt for å beskrive de nye, purunge rockerne. De appellerer ikke bare til jevnaldrende kids […]

Skrevet av:
Publisert 11:34 25 januar, 2008

Tiny Masters Of Today

Den nye generasjonen rockere i USA er unge. Veldig unge. To av New York-banda som får mest oppmerksomhet om dagen er Care Bears On Fire og Tiny Masters Of Today. Alderen? 11 til 13 år. Kid-core er begrepet som blir brukt for å beskrive de nye, purunge rockerne.

De appellerer ikke bare til jevnaldrende kids som synes High School Musical er til å spy av, men også et langt eldre publikum. Da jeg var på konsert med Tiny Masters Of Today i Brooklyn for et par uker siden, var det blant annet en mann i publikum som hadde kjørt i fire timer for å få med seg konserten.

Han mente at de er rockens redningsmenn (redningsbarn er vel en mer passende betegnelse i så fall?). Bandet har også blitt omfavnet av etablerte musikere som David Bowie (som omtalte en av singlene deres som «genial»), The Flaming Lips og The Beastie Boys. Det er Russell Simins fra Jon Spencer Blues Explosion som har produsert debutalbumet «Bang Bang Boom Cake», hvor de har med seg gjesteartister som Kimya Dawson, Gibby Haynes fra Butthole Surfers, Fred Schneider fra B52′s og Karen O. fra favorittbandet deres, Yeah Yeah Yeahs.

Russell Simins

Russell Simins er for tiden også trommis for TMOT, og den enorme mannen på scenen sammen med det bittelille søskenparet på 11 og 13 år utgjør definitvt et pussig skue. Du møter Care Bears On Fire, Tiny Masters Of Today, Russell Simins og Kimya Dawson i Lydverket på onsdag – i mellomtiden kan du sjekke ut rockens redningsbarn her.

Tiny Masters Of Today – Radio Riot

[youtube K9ZR2sz7uM8]

Care Bears On Fire – Everybody Else

[youtube jqYgZCrTL58]

Tags: , , , , , , ,

Del "Kid rock"
 

1 kommentar på “Kid rock”

  1. [...] du Tiny Masters Of Today på Lydverket for et par uker siden? Nå har søskenparet Ada (11 år) og Ivan (13 år) fått [...]

Legg igjen en kommentar