Keen på Keane?

Det millionselgende pianopopbandet Keane har vært i Berlin og spilt inn et nytt album, og der gjennomgikk bandet det de selv beskriver som et snøras av eksperimentering ( «everything came together in an avalanche of experimentation that took us all by surprise.». Hm, med tanke på vokalist Tom Chaplins tidligere problemer med kokain, er det […]

Skrevet av:
Publisert 14:34 4 august, 2008

Dere, jeg er Keane på å være litt alene

Det millionselgende pianopopbandet Keane har vært i Berlin og spilt inn et nytt album, og der gjennomgikk bandet det de selv beskriver som et snøras av eksperimentering ( «everything came together in an avalanche of experimentation that took us all by surprise.». Hm, med tanke på vokalist Tom Chaplins tidligere problemer med kokain, er det bare å håpe på at dette «snøraset» ikke skal leses mellom linjene..


Det som er sikkert, er at Keane tydeligvis har eksperimentert litt med soundet sitt. Beviset finner du i låten «Spiralling», som de la ut på hjemmesiden sin i dag. Den første tanken som slår meg er at de kanskje har hørt litt vel mye på The Killers siden sist? Låten, som er hentet fra det kommende albumet Perfect Symmetry, kan du laste ned gratis de neste 7 dagene.

Keane – «Spiralling»:

Tags: , , , ,

Del "Keen på Keane?"
 

5 kommentarer på “Keen på Keane?”

 1. aslaug sier:

  P3 listet den i dag.
  Var utypisk Kean, ja – definitivt lik The Killers og veldig 80-talls og party. Positiv overraskelse.

 2. Ronny sier:

  Eg vart positivt overraska. Hadde forventa at der dukka opp ein ny «This is the last time» eller liknande. Og ja, The Killers-referansen er eg definitivt med på.

 3. [youtube M-LZ7yH-JBM] her er videoen til låta. Selv om flere av delene i videoen ligner mer på en skjermsparer en på fjernsyn, funker den på et herlig vis. Flinke gutter!

 4. Anja sier:

  For en utrolig kuul låt! Det var ganske utypisk Keane ja, men samtidig veldig bra sound og litt sånn 80-talls! Det er jo det som gjør låta så kuul som den er!! Gleder meg til konserten den 3. november!!!

 5. torgeir engen sier:

  du kan glede deg til lydverket på nrk 1 på onsdag også. Da tar vi en prat med Tom Chaplin om hvorfor de tenker nytt

Legg igjen en kommentar