Kaveh, Admiral P og Nico D. Foto: Joakim Mangen og Promo.

Kaveh, Admiral P og Nico D. Foto: Joakim Mangen og Promo.

Kaveh, Nico D og Admiral P til Lydverket

Stort raptalent på 17 år og to reggaestjerner. Vi gir deg billetter til en perfekt tirsdagsfest.

Skrevet av:
Publisert 13:57 12 mars, 2012

Kaveh fikk vist seg fram som «en vanvittig lovende liveartist» under årets Bylarm, og ble premiert med en femmer av vår anmelder. En 17-åring som allerede har begynt å feste grepet om publikum skal overbevise en heldig gjeng fra vår scene på Youngstorget.

Nico D kan notere nok en radiohit i Norge med «Soul Searching», og sammen med Admiral P er han i ferd med å tilføre Norsk Reggae en vitalitet og troverdighet som den aldri har hatt før. »Coming in from the Cold», Nico D’s nye album, har høstet strålende kritikker, og nå tar han med seg Admiral P til Lydverket, du er også invitert!

Vil du se Kaveh, Nico D og Admiral P live under innspilling av Lydverket? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og fortell hvor mange billetter du trenger.

Oppmøte er presis kl. 20.30 tirsdag 13. mars, på Internasjonalen på Youngstorget i Oslo. I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , ,

Del "Kaveh, Nico D og Admiral P til Lydverket"
 

3 kommentarer på “Kaveh, Nico D og Admiral P til Lydverket”

  1. det har ikke streifet noen at noen under 20 år kunne ha hatt glede av å se artistene, spesielt når den ene er under 20 selv..?

  2. [...] Kaveh, Nico D og Admiral P Stort raptalent på 17 år og to reggaestjerner. Lydverket gir deg billetter til en perfekt tirsdagsfest.Sakset fra Lydverkets hjemmesider: [...]

Legg igjen en kommentar