Katzenjammer feirer P3Sessions

P3Sessions har, som nevnt tidligere, rukket å fylle fem år, og jubileet skal feires med et stjernelag av artister og band på Ingierstrand onsdag 27. august. Hver dag avsløres et nytt navn. I dag: Katzenjammer. Dermed er «dronningene av lummert leven, nådens søstere, de skadde sjelers helgener, sosietetens bakrus og Calamity Janes utdrikkingslag«, som de […]

Skrevet av:
Publisert 17:35 19 august, 2008

Katzenjammer. Foto: Katzenjammer / NRK Lydverket

P3Sessions har, som nevnt tidligere, rukket å fylle fem år, og jubileet skal feires med et stjernelag av artister og band på Ingierstrand onsdag 27. august. Hver dag avsløres et nytt navn. I dag: Katzenjammer.

Dermed er «dronningene av lummert leven, nådens søstere, de skadde sjelers helgener, sosietetens bakrus og Calamity Janes utdrikkingslag«, som de kalles på Urørt-siden sin (der du også kan laste ned låter av bandet), blant de første som er klare for festen, sammen med Sessions-veteran Thomas Dybdahl.

Katzenjammer, som var blant fjorårets Urørt-finalister, har brukt store deler av sommeren på å sette festivallivet i bandperspektiv for oss i Lydverket – les Katzenjammers gjesteblogg her!

Å vinne billetter til Alle P3Sessions’ Mor, som altså finner sted neste onsdag på den skjulte perlen Ingierstrand Bad i Oslo, har aldri vært lettere: Klikk her, og bruk et par sekunder på å fylle ut kontaktinformasjon, og du og en venn kan bli med på høstens morsomste musikkmaraton.
Neste artist klar for P3Sessions 5 år offentliggjøres i P3morgen kl 09:30 i morgen. Følg med!

Tags: , , , , , , ,

Del "Katzenjammer feirer P3Sessions"

Legg igjen en kommentar