Karpe Diem & Tshawe sammen på scenen

Madcons Tshawe rapper på norsk på Karpe Diems låt om «farlige» gangsterrappere. Vi inviterer til konsert med tre av Norges mest populære rappere. Lydverket går for gnist og kos med Norges fremste rap-trekløver på scenen. Når vi i neste uke holder vårens siste minikonsert på Internasjonalen i Oslo, står Karpe Diem og Tshawe klare for å gi deg en […]

Skrevet av:
Publisert 10:16 6 mai, 2010
Tshawe & Karpe Diem

Madcons Tshawe rapper på norsk på Karpe Diems låt om «farlige» gangsterrappere. Vi inviterer til konsert med tre av Norges mest populære rappere.

Lydverket går for gnist og kos med Norges fremste rap-trekløver på scenen. Når vi i neste uke holder vårens siste minikonsert på Internasjonalen i Oslo, står Karpe Diem og Tshawe klare for å gi deg en real fest – og sammen fremfører de den splitter nye låta «Farlig».

«Farlig» er hentet fra Karpe Diems ferske album Aldri Solgt En Løgn, der både Tshawe, Samsaya, Pumba og Masta Ace bidrar til en skive som vår anmelder mente var god balansekunst, med sterk selvinnsikt. Albumet har rullet til høye tall på terningene i musikkpressen - så om ikke du har hørt det nye materialet til Karpe Diem enda, kan du både se og høre låter fra albumet hos Lydverket på Internasjonalen tirsdag 11 mai. Resultatet ser du også på TV og her på nett fra og med onsdagen etter.

Lydverkets progamleder Asbjørn Slettemark ser frem til å høre en av de mest konfronterende låtene på Aldri Solgt En Løgn live:
- Og som alle andre kritthvite vestlendinger lurer jeg på hva Magdi egentlig rapper på åpningen av låta.

Tekstlinja er nemlig på arabisk, og hva Magdi sier som gjør han farlig på midt-østlig vis, finner vi ut av i neste uke. Det er på en annen side klart hva Chirag konkluderer med i låtas avslutning:
«50-cent overkropp du fikser og du ordner opp
men dama di er starstruck av en inder med et månedskort»

Vil du være publikum og få med deg vårens siste minikonsert? 100 heldige får billetter. Send mail til lydverketpublikum@nrk.no

Mens du gjør deg klar til å slåss om en av plassene nærmest scenekanten og bli starstruck, kan du synge med på refrenget til en av vårens store hits, «Ruter»:

Tags: , , ,

Del "Karpe Diem & Tshawe sammen på scenen"

Legg igjen en kommentar