Karpe Diem-premiere!

Karpe Diem kommer i studio med en ny låt på Lydverket P3 kl 20. Kanalens nye DJs Silje & Christine spiller opp et helt DJ-sett. Spellemann-nominerte Karpe Diem har stort sett vært i Sverige i det siste, hvor de har jobbet med det nye albumet Aldri solgt en løgn. Når de er innom gamlelandet nå, […]

Skrevet av:
Publisert 15:23 4 mars, 2010

Karpe Diem besøker Lydverket P3 i kveld. Her fra P3Sessions på Mysen Videregående Skole. Foto: Rashid Akrim, NRK

Karpe Diem kommer i studio med en ny låt på Lydverket P3 kl 20. Kanalens nye DJs Silje & Christine spiller opp et helt DJ-sett.

Spellemann-nominerte Karpe Diem har stort sett vært i Sverige i det siste, hvor de har jobbet med det nye albumet Aldri solgt en løgn. Når de er innom gamlelandet nå, ville vi selvsagt ha dem en tur opp i studio. I kveld avlegger de visitt, med den nye, kommende singelen fra albumet. Radiopremiere og løgner comin’ up!

Førstkommende lørdag skal P3s nye DJer Silje Larsen Borgan og Christine Dancke til pers med premiere på sitt nye program. I kveld kommer de også innom oss for å la deg bli litt bedre kjent med dem, og ikke minst varme opp til lørdagen med å servere et DJ-sett for deg i ukas Rilleristing.

Silje & Christine - nye P3-DJs

Hør Charlotte Thorsvedts Rilleristing her

På Lydverket på NRK1 i går kunne du se hvordan det gikk for seg da The Cumshots og Minor Majority covret hverandres låter. Du hører begge coverversjonene i sin helhet hos oss.

Tags: , , , , , ,

Del "Karpe Diem-premiere!"

Legg igjen en kommentar