Karpe Diem besøkte Lydverket

Karpe Diems Magdi og Chirag stakk innom Lydverket-studioet på P3 på tirsdag. De er fortsatt ikke lei «Piano», men har dårlig samvittighet for tatoverte fans. Hør dem prate. Mandag denne uka kom Karpe Diems oppfølger til suksessdebuten Rett fra hjertet som kom for omkring to år siden. Ting kan tyde på at det nye albumet, […]

Skrevet av:
Publisert 15:15 3 oktober, 2008

Karpe Diem. Foto: Tarjei Ekenes Krogh/promo

Karpe Diems Magdi og Chirag stakk innom Lydverket-studioet på P3 på tirsdag. De er fortsatt ikke lei «Piano», men har dårlig samvittighet for tatoverte fans. Hør dem prate.

Mandag denne uka kom Karpe Diems oppfølger til suksessdebuten Rett fra hjertet som kom for omkring to år siden. Ting kan tyde på at det nye albumet, Fire Vegger, også slår an, da det gikk rett til førsteplass i iTunes’ musikkbutikk etter én dag.

Tidligere denne uka avla de Lydverket på P3 visitt, hvor de blant annet ble utfordret til å dele hverandres favorittvers fra den nye skiva med oss. Det endte med klemming.

Hør Karpe Diem hos Lydverket:

karpe-diem_visitt.mp3

Karpe Diem på VG-Lista Topp 20 tidligere i år:

[myspacetv 37056004]

Tags:

Del "Karpe Diem besøkte Lydverket"
 

1 kommentar på “Karpe Diem besøkte Lydverket”

  1. cleave sier:

    stjerner er så utrolig kult.. Og de er dritrå live. Anmeldelsen på denne siden er garbage, hun dama må være heøt dust. BIGUP svartinga mine!

Legg igjen en kommentar